Note 10 Plus alınır mı?

Tekrar şansımı denerim ama kabul edeceğini sanmıyorum. Bir kez daha sorayım S20 Plus mı Note 10 Plus mı?

S20 Plus batarya, kamera, ekran ve performans olarak daha iyi Note 10 Plus kalem avantajı ve ekranın 0.1 inch büyüklüğünden başka avantajı yok.

S20 Plus batarya, kamera, ekran ve performans olarak daha iyi Note 10 Plus kalem avantajı ve ekranın 0.1 inch büyüklüğünden başka avantajı yok.
Beni tek düşündüren nokta S20 Plus'ı abim 120 hz ile kullanırsa Note 10 Plus'a kıyasla batarya geride kalıyormuş. Ama bir de şöyle bir nokta da var S20 Plus 900-1000 lira daha ucuz.

Beni tek düşündüren nokta S20 Plus'ı abim 120 hz ile kullanırsa Note 10 Plus'a kıyasla batarya geride kalıyormuş. Ama bir de şöyle bir nokta da var S20 Plus 900-1000 lira daha ucuz.
120 Hz ekranın nimetlerini saysam bitmez siz 200 mAh avantajı 120 Hz ekrana transfer ederek bakın .

120 Hz ekranın nimetlerini saysam bitmez siz 200 mAh avantajı 120 Hz ekrana transfer ederek bakın .
S20 Plus konusunu söylerim büyük ihtimalle onu alabilir. Çünkü akıcı ve performanslı olsun istiyor. Ki 120 hz baya iyi diyorlar ve diyorsun. Abim için batarya 1 gün gitse yeterli yani sabah evden çıkıp akşam eve gidinceye kadar ki zaman önemli abim için. Çünkü S7 Edge ile bataryada baya sıkıntı çekiyor.

S20 Plus ile Note 10 Plus arasında kalan birisinin S20 Plus alması ekran ve 200 mAh artısıyla mantıklı olabilir.
Benim şahsi görüşüm N10+ çünkü ekranı daha büyük, hafıza daha geniş, daha köşeli ekran, kalem vb. özellikleri daha hoşuma gidiyor. Abinin bir mağazaya gidip elle tasarımına da bakması karar vermesine yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…