Note 10 Pro garanti sorgulama

jafari

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Redmi Note 10 Pro aldık yerel bayiden özellikle sordum resmi garantili mi diye, evet ithalatcı garantili satmıyoruz dediler. Şimdi olay şu telefon IMEI sorgulamasında orijinal olarak görünüyor. Kutu jelatini içerisinde dora Mobile garanti kağıdı var. Dora'nın sitesinden kontrol edince cihaz bulunamıyor. Ayrıca Delta Genpa KVK'de kontrol ettim orada da cihaz görünmüyor. İçime kurt düştü doğal olarak. Bu garanti işini nasıl öğrenebiliriz? Bir de cihazın kutusu siyah ay üzerinde zıplayan astronot var internetteki satılan ürünlerde böyle bir kutuya raslamadım. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Telefonu resmi bayiden mi aldın yoksa diğer telekomculardan mı?

Diğer telekomcudan aldım.
Buradan sorgulayın.

Buradan sorgulama yaptım IMEI doğru çıkıyor ve "

Congratulations! You can be assured the Phone you have purchased is the official international version." yazıyor.
Gece ifno@genpa.com.tr ye IMEI numarasını mail atmıştım. Bu sabah cevap verdiler " xxxxx IMEI numaralı ürününüze ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz " diye. Şimdi bu cihaz Türkiye Garantili mi?
Gece ifno@genpa.com.tr ye IMEI numarasını mail atmıştım. Bu sabah cevap verdiler " xxxxx IMEI numaralı ürününüze ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz " diye. Şimdi bu cihaz Türkiye Garantili mi?
Gece info @genpa.com.tr ye IMEI numarasını mail atmıştım. Bu sabah cevap verdiler " XX12345Xxx IMEI numaralı ürününüz ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz " diye. Şimdi bu cihaz Türkiye Garantili mi?
Gece genpa.com.tr ye IMEI numarasını mail atmıştım. Bu sabah cevap verdiler " XX12345Xxx IMEI numaralı ürününüz ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz " diye. Şimdi bu cihaz Türkiye Garantili mi?
Gece genpa.com.tr ye IMEI numarasını mail atmıştım. Bu sabah cevap verdiler " XX12345Xxx IMEI numaralı ürününüz ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz " diye. Şimdi bu cihaz Türkiye Garantili mi?
Evofone ile yaptığım konuşma.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210427-092019.png
    Screenshot_20210427-092019.png
    116,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20210427-092050.png
    Screenshot_20210427-092050.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı