SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.895 Çözümler 7 11 Ekim 2022 #1 Mi kildi açtım fakat akıllı saat ile telefon bağlanmıyor ne yapmama lazım? Cihazı bul özelliği otomatik kapanıyor saati başka şekilde bağlama ihtimalim yok mu? Mi kilit açmasam telefon kapanacak akıllı saat Mi Band 6.
Mi kildi açtım fakat akıllı saat ile telefon bağlanmıyor ne yapmama lazım? Cihazı bul özelliği otomatik kapanıyor saati başka şekilde bağlama ihtimalim yok mu? Mi kilit açmasam telefon kapanacak akıllı saat Mi Band 6.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.838 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #2 IMEI Repair işlemi mi yaptınız? Root var mı?
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.895 Çözümler 7 11 Ekim 2022 #3 Intervice dedi: IMEI Repair işlemi mi yaptınız? Root var mı? Genişletmek için tıkla... sadece açtım ondada 1 hafta beklemek lazımmış Mi kilitte.
Intervice dedi: IMEI Repair işlemi mi yaptınız? Root var mı? Genişletmek için tıkla... sadece açtım ondada 1 hafta beklemek lazımmış Mi kilitte.