66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Xiaomi Note 10 Pro kullanıcısıyım OBB dosyasına erişim yapmak istediğimde görünmüyor. Sadece Xiaomi dosya yöneticisine girip OBB dediğimde başka dosyalar denen uygulamaya atıyor oradan da bir işlem olmuyor. Aynı şekilde data da görünmüyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-04-22-46-14-941_com.google.android.documentsui[1].jpg 28,4 KB · Görüntüleme: 213
Xiaomi Note 10 Pro kullanıcısıyım OBB dosyasına erişim yapmak istediğimde görünmüyor. Sadece Xiaomi dosya yöneticisine girip OBB dediğimde başka dosyalar denen uygulamaya atıyor oradan da bir işlem olmuyor. Aynı şekilde data da görünmüyor.
Çözüm Kullanıcı311 4 Ekim 2023 66645Mehmet dedi: Nasıl yapacağız peki böyle mi kalacak ben bayağı OBB falan kullanıyorum PC'den yapıyorum şimdilik ama her zaman PC olmayacak işte. Genişletmek için tıkla... Varsayılan dosya yöneticisini değiştirebiliyor musunuz?
66645Mehmet dedi: Nasıl yapacağız peki böyle mi kalacak ben bayağı OBB falan kullanıyorum PC'den yapıyorum şimdilik ama her zaman PC olmayacak işte. Genişletmek için tıkla... Varsayılan dosya yöneticisini değiştirebiliyor musunuz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Ekim 2023 #2 Başka dosya yönetici ile deneyiniz. Artı 0 Eksi
KS KS 66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Başka dosya yönetici ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... 6 başka uygulama ile denedim olmadı erişim istiyor izin verince sadece Media görünüyor. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Başka dosya yönetici ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... 6 başka uygulama ile denedim olmadı erişim istiyor izin verince sadece Media görünüyor.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 66645Mehmet dedi: 6 başka uygulama ile denedim olmadı erişim istiyor izin verince sadece Media görünüyor. Genişletmek için tıkla... Zarchvier denendi mi? Artı 0 Eksi
66645Mehmet dedi: 6 başka uygulama ile denedim olmadı erişim istiyor izin verince sadece Media görünüyor. Genişletmek için tıkla... Zarchvier denendi mi?
KS KS 66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 Hedge dedi: Zarchvier denendi mi? Genişletmek için tıkla... En çok kulandığım uygulamdır o D olmuyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-04-22-46-14-941_com.google.android.documentsui[1].jpg 28,4 KB · Görüntüleme: 52 Artı 0 Eksi
Hedge dedi: Zarchvier denendi mi? Genişletmek için tıkla... En çok kulandığım uygulamdır o D olmuyor.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #6 66645Mehmet dedi: En çok kulandığım uygulamdır o D olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olarak size uygulama da sorar obb için nere kullanılacak diye büyük ihtimalle farklı bir dosya kısmını seçtiniz o yüzden görüntülenmiyor. Ayrıca OBB kısmını geliştirici seçenekleri olmadan pek bir görme ihtimaliniz yok sadece çok nadir uygulamalar OBB dosya biçimini kullanırlar. Artı 0 Eksi
66645Mehmet dedi: En çok kulandığım uygulamdır o D olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olarak size uygulama da sorar obb için nere kullanılacak diye büyük ihtimalle farklı bir dosya kısmını seçtiniz o yüzden görüntülenmiyor. Ayrıca OBB kısmını geliştirici seçenekleri olmadan pek bir görme ihtimaliniz yok sadece çok nadir uygulamalar OBB dosya biçimini kullanırlar.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.884 Çözümler 40 4 Ekim 2023 #7 Hangi android sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #8 Android 13 kullanıyorsan artık Android klasörüne erişimin yok. Artı 0 Eksi
KS KS 66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #9 Hedge dedi: Hocam ilk olarak size uygulama da sorar OBB için nere kullanılacak diye büyük ihtimalle farklı bir dosya kısmını seçtiniz o yüzden görüntülenmiyor. Ayrıca OBB kısmını geliştirici seçenekleri olmadan pek bir görme ihtimaliniz yok sadece çok nadir uygulamalar OBB dosya biçimini kullanırlar. Genişletmek için tıkla... Kaç defa sıfırladım yine de OBB ve data görünmüyor hatta Xiaomi'nin normal dosyasınıda sıfırladım düzelmedi. saygısızlık yapma dedi: Hangi android sürümü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... miui 13 Artı 0 Eksi
Hedge dedi: Hocam ilk olarak size uygulama da sorar OBB için nere kullanılacak diye büyük ihtimalle farklı bir dosya kısmını seçtiniz o yüzden görüntülenmiyor. Ayrıca OBB kısmını geliştirici seçenekleri olmadan pek bir görme ihtimaliniz yok sadece çok nadir uygulamalar OBB dosya biçimini kullanırlar. Genişletmek için tıkla... Kaç defa sıfırladım yine de OBB ve data görünmüyor hatta Xiaomi'nin normal dosyasınıda sıfırladım düzelmedi. saygısızlık yapma dedi: Hangi android sürümü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... miui 13
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #10 66645Mehmet dedi: Kaç defa sıfırladım yine de OBB ve data görünmüyor hatta Xiaomi'nin normal dosyasınıda sıfırladım düzelmedi. MIUI 13 Genişletmek için tıkla... Android sürümü? Artı 0 Eksi
66645Mehmet dedi: Kaç defa sıfırladım yine de OBB ve data görünmüyor hatta Xiaomi'nin normal dosyasınıda sıfırladım düzelmedi. MIUI 13 Genişletmek için tıkla... Android sürümü?