66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Xiaomi Note 10 Pro kullanıcısıyım OBB dosyasına erişim yapmak istediğimde görünmüyor. Sadece Xiaomi dosya yöneticisine girip OBB dediğimde başka dosyalar denen uygulamaya atıyor oradan da bir işlem olmuyor. Aynı şekilde data da görünmüyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-04-22-46-14-941_com.google.android.documentsui[1].jpg 28,4 KB · Görüntüleme: 213
Xiaomi Note 10 Pro kullanıcısıyım OBB dosyasına erişim yapmak istediğimde görünmüyor. Sadece Xiaomi dosya yöneticisine girip OBB dediğimde başka dosyalar denen uygulamaya atıyor oradan da bir işlem olmuyor. Aynı şekilde data da görünmüyor.
Çözüm Kullanıcı311 4 Ekim 2023 66645Mehmet dedi: Nasıl yapacağız peki böyle mi kalacak ben bayağı OBB falan kullanıyorum PC'den yapıyorum şimdilik ama her zaman PC olmayacak işte. Genişletmek için tıkla... Varsayılan dosya yöneticisini değiştirebiliyor musunuz?
66645Mehmet dedi: Nasıl yapacağız peki böyle mi kalacak ben bayağı OBB falan kullanıyorum PC'den yapıyorum şimdilik ama her zaman PC olmayacak işte. Genişletmek için tıkla... Varsayılan dosya yöneticisini değiştirebiliyor musunuz?
KS KS 66645Mehmet Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #21 Scorpiusss dedi: Teşekkür ederim bende de aynı sorun vardı Genişletmek için tıkla... Rica ederim sanırım çözümü sadece ben buldum kimsenin konu hakkında bilgisi yokmuş. Artı 0 Eksi
Scorpiusss dedi: Teşekkür ederim bende de aynı sorun vardı Genişletmek için tıkla... Rica ederim sanırım çözümü sadece ben buldum kimsenin konu hakkında bilgisi yokmuş.