Custom ROM Note 10 Pro Stock ROM vs Custom ROM

ascornl

Zeptopat
Daha fazla  
Elimde Note 10 Pro cihazı var. Custom ROM atmayı düşünüyordum. Ama forumlarda okuduğuma göre hem şarj anlamda hem de performans anlamında düşüş oluyormuş. Sizce Custom ROM mu kurmalıyım, MIUI 14'ten devam mı etmeliyim, yoksa MIUI 12.5'a mı düşünmeliyim?

crDroid Android 15 ROM öneririm, tasarruf modu olmadan batarya biraz hızlı gidebilir onun dışında ROM'da birçok işe yarar özellik var. Mesela ekstra hiçbir işlem yapmadan ayarlardan "Oyunlarda Daha Yüksek FPS" ayarını açarsanız PUBG gibi oyunlarda cihazı farklı model gösterip FPS kilitlerini açıyor.

Ben şu anda Redmi Note 8 cihazımda crDroid Android 15 ROM'unu kullanıyorum ve Android 15 ile beraber cihazda inanılmaz bir performans artışı var. PUBG 120 FPS kilidi açık harita aşırı yoğun olmazsa sabit 60 FPS veriyor. PUBG New State'de önceden Vulkan'da sürekli atarken artık stabil bir şekilde oynatıyor.

Arayüz ve uygulamların akıcılı harika olmuş. Sizin cihazınız için de Android 15 ROM var.

crDroid.net - Download crDroid v11 for Redmi Note 10 Pro/Max (sweet)

Not: ROM'un nasıl yüklendiğine yukarıdaki sayfadaki ilgili bölümden ulaşın ve eksiksiz yerine getirin. Android 15 ROM'u dinamik bölüm ile yükleme yaptığı için ekstra birkaç adımı var ama zaten o harika performansı da buradan geliyor.

Akıcılık ve stabilitesi hakkında fikirleriniz nelerdir? Ek olarak devamlı 60Hz mı kullanabiliyoruz sadece?

Akıcılık ve stabilitesi hakkında fikirleriniz nelerdir? Ek olarak devamlı 60Hz mı kullanabiliyoruz sadece?

Benim kullandığım cihazın ekranı 60Hz o yüzden. Akıcılık ve stabilitesi stock ROM'dan kat ve kat iyi en azından kendi tecrübelerim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…