Note 10 Pro vs M33

Bütçe
8000-9000
Herkese fikirleri için teşekkür ederim.

Bende aynı şeyi düşünüyorum Samsung s ve Note serisi olmadığı sürece bana çok sıradan geliyor 10 Pro'ya baktığımda daha çok heyecanlandırıyor ama stabilite olarak Samsung eminim daha öndedir. Şu an Mate 20 Lite kullanıyorum 4. senem tahminimce Note 10 Pro da beni bir o kadar yıl daha götürse yeter sanırım ben Note 10 Pro alıyorum teşekkür ederim.

Kamera, ekran, batarya ve güncelleme desteği olarak daha iyi a33.

Hocam eğer A33 alırsam adaptör de yok bunun için baktığım kadarıyla 400 TL de adaptör için ödeyeceğim ve bu telefon bana 9.400'e gelecek ama öbür tarafta 8.500'a Note 10 Pro 8/256 yani fazladan 128 GB gibi bir şansım var 1000 TL gibi bir rakam verdiğime değer mi gerçekten. Ya da farklı adaptör öneriniz varsa önerilere açığım yarın ikisinden birini kesin alıyorum. Ayrıca A33 öneriniz için teşekkür ederim M33 yerine daha mantıklıymış. Note 10 Pro beni yazılımsal olarak çok korkutuyor nelerle karşılaşacığımı bilemediğim için almadım ama gönlüm Note 10 Pro'dan yana bilemiyorum ne yaparım.

Yazılım niye korkutsun ki hocam?MIUI sıkıntılıdır bazen ama öyle brick olma gibi bir durum da uzun zamandır yok.İçiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…