Note 10 Pro vs Note 11 Pro

Bütçe
8000-8500

cigoladalibazda

Femtopat
Arkadaşlar telefon alacağım.
Aklımda:
  • Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro.
Hangisi daha iyi kararsız kaldım. Sizin tavsiyeniz nedir? Samsung olabilir ya da Vivo gibi telefon.
Kamera işim yok oyun oynatan 90-120 Hz olabilir bir telefon.

Dip not.

2.el alamam ya da peşin fiyatına alamam taksitle alacağım. Durumum bundan ibaret.

Note 11 Pro kullanıyorum şarj hızı çok büyük avantaj olsa da ve tasarıma da çok önem versem de Note 10 Pro eğer tasarım ve şarj hızına bakmıyorsanız daha iyi seçenek olur işlemcisi biraz daha güçlü video konusunda 4K 30 FPS 1080p 60 FPS desteği var. Yani F/P olarak Note 10 Pro daha iyi seçenek.

Teşekkür ederim hocam sağ olun beni büyük dertten kurtardınız.

Yakında bende telefon almayı düşünüyorum. Şu an bulduğum en iyi model Note 10 Pro. Note 11'in hızlı şarj dışında pek bir artısı yok gibi işlemcisinin MediaTek olması da ayrı bir eksi.

Note 10 Pro kullanıyorum. Isınması ve sensör hatası dışında bir sorun yaşamadım. Açıkçası kamerasından da çok memnun değilim. Onun dışında iyi. Şarjı inanılmaz hızlı doluyor. Yalnız paketle gelen Kırılmaz camını değiştirin çirkin duruyor bunun yerine Panther 10 D'nin kırılmaz camını kullanın çok şık duruyor.

Hocam.

Yakında bende telefon almayı düşünüyorum. Şu an bulduğum en iyi model Note 10 Pro. Note 11'in hızlı şarj dışında pek bir artısı yok gibi işlemcisinin MediaTek olması da ayrı bir eksi.

Hepiniz değerli düşünceleri için teşekkür ederim bunları değerlendirireceğim ama Samsung gibi telefon var mı acaba bu modele yarışacak. Başka alternatifde bakıyorum yanlış anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…