M mert_ziywrk Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Redmi Note 10 Pro telefonumda galeri editöründe fotoğrafları editlerken kaydetmek istediğimde bir uyarı veriyor. İstediğini yapıyorum ama uyarı kalıyor ve kaydedemiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2023-04-06-00-16-17-975_com.miui.mediaeditor.png 68,6 KB · Görüntüleme: 123
Redmi Note 10 Pro telefonumda galeri editöründe fotoğrafları editlerken kaydetmek istediğimde bir uyarı veriyor. İstediğini yapıyorum ama uyarı kalıyor ve kaydedemiyorum.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 Doğru klasörü seçtiğine emin misin? Eminsen ayarlarda tüm dosyalara erişim izni diye arat galeri editörüne izini ver
Doğru klasörü seçtiğine emin misin? Eminsen ayarlarda tüm dosyalara erişim izni diye arat galeri editörüne izini ver
M mert_ziywrk Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 elREYdeTURQUÍA dedi: Doğru klasörü seçtiğine emin misin? Eminsen ayarlarda tüm dosyalara erişim izni diye arat galeri editörüne izini ver. Genişletmek için tıkla... Doğru klasörü seçiyorum. İzin veriyorum gene de olmuyor.
elREYdeTURQUÍA dedi: Doğru klasörü seçtiğine emin misin? Eminsen ayarlarda tüm dosyalara erişim izni diye arat galeri editörüne izini ver. Genişletmek için tıkla... Doğru klasörü seçiyorum. İzin veriyorum gene de olmuyor.
2 208222 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Nisan 2023 #4 Xiaomi'nin video izlemek için ayrı, fotoğrafı düzenlemek için ayrı program kullanmasından bıktığım için Minimal ADB üzerinden galeriyi, galeri editörünü ve video programını silip Google fotoğraflara geçtim, mutluyum.
Xiaomi'nin video izlemek için ayrı, fotoğrafı düzenlemek için ayrı program kullanmasından bıktığım için Minimal ADB üzerinden galeriyi, galeri editörünü ve video programını silip Google fotoğraflara geçtim, mutluyum.
M mert_ziywrk Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Sadece WhatsApp'tan gelen fotoğraf ve videoları editleyemiyorum.