Note 10 S'e gelen MIUI 14 güncellemesi kayboldu

Reis benim cihaz global olduğu için OEM kilidi açık kilidi kapaliydi dün açtım bu OEM kilidi acikken güncelleme gelmemezlik yapiyor mu ya da güncelleme gelmiyor mu yanıtlarsan mutlu olurum
Bir fikrim yok maalesef.

Son düzenleme:
Güncelleme önce belirli sayıda ve pilot kayıt olanlara geliyor sonra yayınlanınca herkese geliyor.

Kanka sana geldimi güncelleme?

Kanka bana geldi güncelleme yükledim şu an güncelleme kisminda Allah'ın izniyle kurup açacağım telefonu
Yok knk ben hala gelmedi

Kanka sana geldimi güncelleme?

Kanka bana geldi güncelleme yükledim şu an güncelleme kisminda Allah'ın izniyle kurup açacağım telefonu

Güncelleme önce belirli sayıda ve pilot kayıt olanlara geliyor sonra yayınlanınca herkese geliyor.

Banada şimdi geldi hadi hayırlı olsun hepimize

Son düzenleme:
Hocam bazen Xiaomi güncellemeleri geri çeker. Nedenini bilmiyorum ama muhtemelen bir açık veya hata farketmiş, geei çekmiş. Bir süreden sonra geri gelir. Rom sürümü nedir? Şöyle birşey olması lazım

Hocam Note 10 Pro için size geldi mi güncelleme? Bana koklatmadı bile.

Güncelleme geldi bari az daha şarj olsun dedim nolur nolmaz , 1 saat sonra geri gitti çıldırmak üzereyim knk
Knk geldiği gibi yap yoksa şöyle işliyor bi sınırı var o dolunca geri çekiliyor geri bildirimlere geri veriliyor ben gördüğüm gibi yaptım istersen telefonu kapat aç yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…