Merhaba arkadaşlar;
--Bugün almış olduğum Note 10 ile Wi-Fi bağlandıktan 5 dakika sonra Wi-Fi ağını tamamen çökertiyor, evdeki diğer cihazların Wi-Fi erişimi ve telefonun Wi-Fi bağlantısı kopuyor. Bunun modem sorun olduğunu düşündüm ve modeme 2 kere reset atmama rağmen düzelmedi. Modem WLAN ışığı stabil ve telefon üzerinde kimlik denetim hatası yazıyor. ben de telefona reset attım. Telefona reset attıktan sonra ise telefonun içinde yüklü gelen uygulamaların (Samsung internet browser- Samsung health - Samsung themes vb. ) Uygulamarın silindiği fark ettim. Yazılımı güncellememe rağmen bu varsayılan olarak yüklü uygulamalar geri gelmedi. Sorun telefonda mı yoksa ben mi bir şeyi eksik yapıyorum?
--Hatta aldıktan sonra ekranın üzerinde sarı bir efekt var gibiydi S9+ ile karşılaştırınca ama bunun bir teknoloji olduğunu söyledi Vatan'da çalışan arkadaş ve ekran ayarlarında ekranı soğuk moda getirdiği zaman bu sarı efekt kalktı. Bu doğru mu yoksa telefon cidden sorunlu mu? Parlaklık fark etmiyor sarı ekran var. S9+ normal (özel ayar olmadan soğuk gibi) parlak ve net.
--Vatan'da normal olarak 9899₺ olmasına rağmen herhangi bir dokunmatik telefonu onlara verince 2000₺ indirim ile alınabiliyor, bu kadar sorundan sonra aklıma şu soru geldi bozuk malları 2000₺ indirim ayağı ile mi bize kakalıyorlar?
İçimden bir ses yol yakın iken telefonu geri iade etmemi söylüyor.