Note 10s alınır mı?

Qlcylmz

Hectopat
Daha fazla  
Forumda araştırdım biraz ancak net bir şey bulamadım. Kimisi oyunlarda sıkıntı yaratıyor derken kimisi çok iyi diyor. Kimisi Custom ROM atılmazsa yazılımı kötü derken diğeri fiyatına göre çok iyi diyor. Ricam telefonu cidden kullanmış arkadaşların görüşleri. Telefonu eğer alırsam 3500'e alacağım ve eğer kullanan kişiler memnun değillerse 4000'i geçmeyecek şekilde telefon önerirlerse iyi olur.

Forumda araştırdım biraz ancak net bir şey bulamadım. Kimisi oyunlarda sıkıntı yaratıyor derken kimisi çok iyi diyor. Kimisi Custom ROM atılmazsa yazılımı kötü derken diğeri fiyatına göre çok iyi diyor. Ricam telefonu cidden kullanmış arkadaşların görüşleri. Telefonu eğer alırsam 3500'e alacağım ve eğer kullanan kişiler memnun değillerse 4000'i geçmeyecek şekilde telefon önerirlerse iyi olur.
O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan, fiyatına göre problem yaşamazsınız.

Kullanıyorum. Tek sıkıntı BİM'den A101'den alınan ıslak mendiller ile silme cihazı veya dezenfektanla. 2 günlük telefonun şarj girişi soyuldu resmen. Onun dışında çok iyi bence. PUBG Falan oynamadım ben 6 GB RAM 64 GB 10S çift SIM sürümü var bende. (2 aydır kullanıyorum.) Sosyal medya için aldım sadece. Bir günde %30 falan şarj harcıyor. 2-2.5 gün gidiyor. 1 saate de şarj oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı