Note 10s fastboot moduna alınmıyor

Talha1352

Hectopat
Daha fazla  
Note 10s telefona TWRP yükleyeceğim fakat telefonu bilgisayara tanıtamıyorum ADB sürücüleri de yüklü fakat telefon ünlem olarak gözüküyor hiçbir işlem yapamıyorum.

Note 10s telefona TWRP yükleyeceğim fakat telefonu bilgisayara tanıtamıyorum ADB sürücüleri de yüklü fakat telefon ünlem olarak gözüküyor hiçbir işlem yapamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MTK sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Bu arada Note 10S için derlenmiş herhangi bir recovery yok. Varsa da ben bilmiyorum link paylaşır mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MTK sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Bu arada Note 10s için derlenmiş herhangi bir recovery yok. Varsa da ben bilmiyorum link paylaşır mısınız?

Recovery - Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5) buradakini kullandım.

MiFlash Unlock Tool indirip içinden sürücüleri yüklemeyi dener misin? Olmaz ise normal MiFlash Tool'un içinden yüklemeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı