Note 10S HyperOS güncellemesi ve Fastboot hatası

melihbeys

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Note 10S için global HyperOS port incelemesi. Bu konuda Note 10S için HyperOS güncellemesi var, ancak telefonumu Fastboot moduna aldığımda, PC bağlı olsa da driverlar görmüyor ve yüklemiyor.

Dosya Ekleri

• 1762696037718.png
    1762696037718.png
    12 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 10S için global HyperOS port incelemesi. Bu konuda Note 10S için HyperOS güncellemesi var, ancak telefonumu Fastboot moduna aldığımda, PC bağlı olsa da driverlar görmüyor ve yüklemiyor.

Evet bende bu konuda sorun yaşıyorum ne denediysem olmadı galiba hata var eğer bulabilirseniz buraya yazar mısınız bu telefondan çekmediğinim kalmadı.

Evet bende bu konuda sorun yaşıyorum ne denediysem olmadı galiba hata var eğer bulabilirseniz buraya yazar mısınız bu telefondan çekmediğinim kalmadı.

Tamamdır şu anda uğraşiyorum.

Hocam.

Çözümü buldum internetten chimera tool indireceksin sadece ADB MTK bir de Card driver yükliceksin yalnız telefon USB ile bağlı olsun sonra bunlar yüklenince telefonu recovery mod al sonra HyperOS ROM'daki dosyadaki flasher programını başlat yüklenecektir ROM yalnız telefonun yedeklerini al ve mi hesap bilgilerini al unutma sakın her şeyden çıkış yap ben mi hesabını unuttum yanlışlıkla 2 saat beni kırmayla uğraştırdı ilk başta telefonun kilitlenebilir kitlenmeyebilir bende kilitlendi ama açtım ben çözümü böyle hocam bir de oradaki arkadaş luancher önermiş onu kesin kullan deli dehşet şu an cihaz vallahi MIUI 14T'e 15 FPS daraltiyordu PUBG de şimdi 60 FPS'yi çok akıcı şekilde oynatiyor ama ısınıyor unuttma fan alırsan daha da güzel olur mesela memo X70 diye bir soğutucu vardı çok iyi memnunun kal sağlıcakla teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı