Note 10S için global HyperOS port incelemesi

Benim bildiğim (ERROR: This file is not allowed in locked status) hatası veriyor. Vermiyorsa evet gidebilir.
Zaten uyarı vermeden denemeye çalıştı sonra gitti zaten o zamanlar pek anlamaz idik direkt telefoncuya verdik

Belkide eksik hatırlıyor olabilirim bilemiyorum.

Yüklenen OrangeFox dosyası ile Custom ROM atılırmı acaba mesela PixelExperience.

Tabii ki. Ancak sadece OFox için bu ROM'u indirecekseniz direkt OFox atabilirim. Ayrıyeten bu cihaza PixelExperience önermem. Evolution X daha iyi çalışır/güncel.

Tabii ki. Ancak sadece OFox için bu ROM'u indirecekseniz direkt OFox atabilirim. Ayrıyeten bu cihaza PixelExperience önermem. Evolution X daha iyi çalışır/güncel.

Ya MIUI 14 kullanıyorum aslında ama ROM konusunda kararsızım ve çok da tecrübeli değilim Samsung cihaza ROM atmıştım zamanında ama Xiaomi tarafında işler karışık ve hangi ROM'u yükleyeceğime karar veremedim birda daha bootloader da açmadım.

Bootloader açmak bu cihazda mesele değil, tek tıkla açarsın. Custom ROM olarak crDroid öneririm ama en güncel resmi sürüm 10.2 Android 14.

Sıkıntı olmaz mı ya resmi yollar yerine böyle yöntemler hem telefon soft brick olursa bootloader kilitlenmezmi
ROM atacaksan zaten garanti gider onun dışındada birşey olmaz ayrıca MTK olduğu için BootLoader kafana takma gerekirse blom modda açarsın BootLoader kilidini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…