Note 10S için global HyperOS port incelemesi

To. Da müthiş bir rehber var zaten seninle aynı cihaz için geçerli 4. adımdan sonrasını farklı yapacaksın sadece.

Hocam ROM'u telefona yükledim de bu ROM global mi ne.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-02-18-32-19-566_com.android.updater.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 55
Yeni stabil bir sürüm duyuruldumu.
Dosyayı indirmeye başladım ama 3.28 GB görünüyor sıkıntı çıkar mı
Bir de OEM kilidi bende önceden açıktı geçenlerde MIUI14.0.5 kurdum ve kapattım kilidi yeniden açsam 1 hf beklemek zorunda mıyım?

Merhaba redmi note 10 s cihazımda miui 14.0.8.0 yukluyken coktu tamıre götürdüm miuı12.5 yuklemısler cıhazı evde güncelledim 13.0.16 olarak sonrasında tekrar miui 14 kuramadım surelı hata alıyorum hyperos kurmak istiyorum soyledıklerınızı yapıyorum yıne hata verıyor. Kurulumun detaylı anlatıldığı bir yazı varmı ? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Hata nedir?

Benim telefonumda şuan MIUI 14 var ve şarjım biraz hızlı bitiyor. Bu sürümü indirsem pil performansı ne durumda olur? Birde bu ROM'u indirdiğim zaman telefon tamamen sıfırlanır mı?

Hocam ROM'u attıktan sonra cihaza ayarlardan güncelleme gelecek mi?

Bir de Mi Flash ile mi kuracağım yoksa başka bir şey ile mi?

hocam merhaba ilk defa bu işlere bulaşıyorum bootloader açık ve yedekleme vs yapıyorum bu liste harici yapmam gereken birşey varmı ?

@Ali_Toprak hocam selamlar, birkaç gündür çeşitli romlar denedim ancak pil ve stabilite konusunda istediğimi elde edemedim. Şu an hangi romu kullanıyorsunuz? Cihazım Redmi Note 10S.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…