Note 10S için global HyperOS port incelemesi

Şu anda birçok bug keşfedilmedi. Keşfedilen buglar ise;
AOD hiç stabil değil.
Pil ise daha iyi gibi.
Telefonumu anneme verdim yani hala android 14.
Ayrıca rozetiniz hayırlı olsun.
4 ay profil yasağım var.

Ruby port geldi denemeyi düşünüyor musun? Ben hâlâ kullanıyorum posttakini bir sıkıntım yok ama nfc çalışıyorsa geçmeyi düşünüyorum.

Ruby port geldi denemeyi düşünüyor musun? Ben hâlâ kullanıyorum posttakini bir sıkıntım yok ama NFC çalışıyorsa geçmeyi düşünüyorum.

Evet farkındayım. Millet bir denesin bakacağım brick falan var mı diye. uğraşmayayımm sonra. NFC için fahim çalışabilir demiş.

Zaten benim cihaz Türkiye cihazı olduğu için NFC yok

Son düzenleme:
Ruby port geldi denemeyi düşünüyor musun? Ben hâlâ kullanıyorum posttakini bir sıkıntım yok ama nfc çalışıyorsa geçmeyi düşünüyorum.
Link Atar mısınız hocam Rica etsem?

telegram rosemary update kanalından ulaşabilirsin.
Evet farkındayım. Millet bir denesin bakacağım brick falan var mı diye. uğraşmayayımm sonra. NFC için fahim çalışabilir demiş.

Zaten benim cihaz Türkiye cihazı olduğu için NFC yok
Flashlarken sıkıntı yaşayanlar olmuş sanırım ama kolay şekilde çözülebiliyor. 12s portundan daha iyi diyorlar birkaç güne geçebilirim.

telegram rosemary update kanalından ulaşabilirsin.

Flashlarken sıkıntı yaşayanlar olmuş sanırım ama kolay şekilde çözülebiliyor. 12s portundan daha iyi diyorlar birkaç güne geçebilirim.
Fahim yeni flasher ayarladı. Direk onlarda kurulabilir.

birkaç güne geçebilirim.
Olmadı ben bugün geçerim. Sonra düzenleme yetkisi alır direk makaleyi güncellerim.

Son düzenleme:
Güzelse banada söyle 1 hafta sonra telefon elime geçince kurarım

Hocam cihazınızda hangi temayı kullanıyorsunuz? Ayarlardaki simgelerin logoları sade ve güzel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…