Note 10s MIUI 14'e güncellemeli miyim?

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
Merhaba telefonum: Redmi Note 10s 128 GB 8 GB RAM.
Telefonumun sürümü MIUI 12.5.8
Telefonu yurt dışı olarak aldım ve kullanıyorum sorunsuz, güncelleme kısmına girince "ağ'a bağlanılamıyor, sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor" muhtemelen builder lock ile falan alakalı diye düşünüyorum telefonumu aldığım telefoncudan güncellemeyi düşünüyorum. Açıkçası telefonu uzun süre kasmadan vs daha iyi performansla kullanmak istiyorum, sizce güncellemeli miyim, güncellersem hangi sürüme yükseltmeliyim.
Yanıtlarınız için teşekkürler.

Benim telefon Redmi Note 9 bence güncelemeyin yurt dışıysa IMEI gidebilir ki zaten gider telefon kilitlenebilir ben miu 13 güncelemesi yapmıştım telefona telefon mıu yazısında donup kalıyordu bildiğin cihaz bozulmuştu bilgisyardan telefon Fastboot menüsünden ROM atmıştım IMEI çaktım sonra.

IMEI giderse telefoncuya attırabilirim o sıkıntı değil de, telefon kilitlenip kilitlenmiyeceğini telefoncum anlayabilir mi? Performans konusunda nasıl sürümler

Telefonunuzu sorunsuz kullanabiliyor musun olandan sonra ve MIUI 13'ten mrmnun musunuz?

MIUI 13'e geçmedim 12.5 sürümü kullanıyorum şu an sıkıntı yok ama 13 sürümüne geçen memnun normal telefondan güncelleme verip güncelesen telefon kapanabilir ama ROM atıp günceleyebilirsiniz telefoncu haleder MIUI 14 sürümünü kulanan memnun.

Miui 14 e yükseltmemim avantajı olur mu uzun kullanmak dışında

Olur avantajı yeni özelikler falan gelir.
Rom atarak güncelleyince verileri kaybolur mu bilginiz var mı?

Bir de aklıma takılan bir soru var MIUI güncelleyince Android'de güncelleniyor mu veya benim telefonum Android 11 şu an 12'ye nasıl güncellerim?

Son düzenleme:
ROM atarak güncelleyince verileri kaybolur mu bilginiz var mı?

Bir de aklıma takılan bir soru var MIUI güncelleyince Android'de güncelleniyor mu veya benim telefonum Android 11 şu an 12'ye nasıl güncellerim?

Veriler kaybolur kaybolmasını istemiyor san TWRP ile yedeklemek lazım IMEI de gitmiyor o şekil.

Hocam bence MIUI 14e hiç geçmeyin pil konusunda bir günü rahat bulurken MIUI 13 veya 12 de şu an yarım gün bile gitmiyor. O yüzden kullandığın sürüm iyiyse hiç değmez geçmeye. ROM+rot olaylarını bilmiyorsan cihazın açılayabilir sıkıntı yaşarsın hiç gerek yok. Ben MIUI 14'ten 13 sürümüne düşürdüm şu an gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…