Note 10s yerine Oppo Reno 5 Lite veya A32 alınır mı?

Rewk

Hectopat
Daha fazla  
Eşim 6 yıl Samsung C7 kullandıktan sonra geçen ay ona note 10s aldım ama Xiaomi ye alışamadığını kullanımını pek sevmediğini söyledi aslında alışamadığı şey c7de alt tuşlar vardı bunda yok ona alışamadı bir de 10s de WhatsApp görüntülü konuşmada ses gitmiyor,çoğu kişi şikayetçi,,garantiye de girmiyor,sesi kısınca biraz düzeldi neyse şimdi bana da telefon lazım oldu ben ondaki telefonu alayım ona da a32 alayım diyordum, a32 1 ayda 600 lira daha zamlanmış açıkçası zoruma gitti ama bekleye bkleye yine zam gelecek belli yani siz ne önerirsiniz a32 mi yoksa maks 5 bin liraya kullanımı kolay,hızlı kamerası da fena olmayan bir telefon lazım, Vatan ve Teknosa dan alacağım taksit için, bu hafta sonu kampanya falan yapar mı?
Teşekkürler

Son düzenleme:
M32 sadece internette satılıyor demişlerdi vatanda Teknosa da olur mu? HB den Amazon'dan taksit oluyor mu, bilginiz var mı?
A32 yerine daha ucuz olan M32 almak daha mantıklı, benzer cihazlar zaten.

Son düzenleme:
M32 evet mağazada satılmıyor. Mağazada telefon almanın mantığı yok, çok pahalı. Mecbur değilsen mağazadan almanı önermem asla.
Taksit için, mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…