M murat_2107 Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Merhaba Note 11 Pro cihazımdan notlar uygulamasını kaldırmıştım ama şimdi geri yüklemem gerekiyor. Ancak Play Store da bulamadım.
Merhaba Note 11 Pro cihazımdan notlar uygulamasını kaldırmıştım ama şimdi geri yüklemem gerekiyor. Ancak Play Store da bulamadım.
Çözüm MertT1029 20 Haziran 2023 Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir.
Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir.
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir.
KS KS M murat_2107 Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 MertT1029 dedi: Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
MertT1029 dedi: Normal şartlarda notlar uygulamasını silemiyorsunuz. "Ayarlar>Uygulamalar>Ana ekran kısayollarını yönet" yolunu izleyip Notlar uygulamasının yanındaki anahtarı açın. Ana ekrana gelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.