Note 11 Pro pişman eder mi?

furkan01alb

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yd Redmi Note 11 Pro aldım. Kimse önermiyor ama ben hiçbir sıkıntısını görmedim. İleride pişman eder mi?

9S sahibiyim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım, 2 yılı geçiyor.

Onun yerine Redmi Note 10 Pro almak daha mantıklı. RN11Pro'nun içerisindeki Helio G96 işlemcisi çok fazla ısınıyor ve işlemcisi yüzünden video tarafında maksimum 1080p 30 FPS desteğine sahip. RN10Pro'da ise Snapdragon 732G işlemcisi var. Helio G96 kadar ısınmıyor ve 4K 30 FPS video çekebiliyor. Fotoğraf çekme konusunda ise birbirleriyle çok benzer diyebilirim. Bence RN10Pro'ya göre artısı daha fazla güncelleme alacak olması ve hızlı şarjı.

Çok şarj yiyor ama çok hızlı doluyor ben kullanıyorum sorununu görmedim.

Ortalama bir cihaz. Bir kaç sene götürür.

Evet hocam biliyorum ama işte tanıdık olunca alacağın modeller kısıtlı oluyor. Bir de orada adamın baskısıyla Note 11 Pro alıp geçtim.

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yd Redmi Note 11 Pro aldım. Kimse önermiyor ama ben hiçbir sıkıntısını görmedim. İleride pişman eder mi?
Bunun için seni epey.com önericem sebebi ise şu ki burda ki telefonları kıyaslayıp öğrenebilirsin her telefonun elbet ki ömrü var kullanma değişiklik dahi gösteriyor araştırmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…