105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Eylül 2023 #11 Note 12 Pro 5G için custom rom yok. Xiaomi EU var fakat işlemcin MTK olduğu için ücretli veriyorlar. Reklamlar kapatılabiliyor.
Note 12 Pro 5G için custom rom yok. Xiaomi EU var fakat işlemcin MTK olduğu için ücretli veriyorlar. Reklamlar kapatılabiliyor.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #12 105993 dedi: Note 12 Pro 5G için Custom ROM yok. Xiaomi EU var fakat işlemcin MTK olduğu için ücretli veriyorlar. Reklamlar kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemeli miyim yoksa çıkmayacak mı? Bir de telefon oyuna girerken 60 Hz oluyor şarjımda çok hızlı bitiyor sıfırlamalı mıyım?
105993 dedi: Note 12 Pro 5G için Custom ROM yok. Xiaomi EU var fakat işlemcin MTK olduğu için ücretli veriyorlar. Reklamlar kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemeli miyim yoksa çıkmayacak mı? Bir de telefon oyuna girerken 60 Hz oluyor şarjımda çok hızlı bitiyor sıfırlamalı mıyım?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Eylül 2023 #13 Custom rom için çok umut besleme. Hz konusunda bilgim yok, telefonun ana konusunda kullananlara sorabilirsin.
Custom rom için çok umut besleme. Hz konusunda bilgim yok, telefonun ana konusunda kullananlara sorabilirsin.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 22 Ocak 2024 #14 105993 dedi: Custom rom için çok umut besleme. Hz konusunda bilgim yok, telefonun ana konusunda kullananlara sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır bir çok rom bulunuyor yanlış bilgi vermişsiniz.
105993 dedi: Custom rom için çok umut besleme. Hz konusunda bilgim yok, telefonun ana konusunda kullananlara sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır bir çok rom bulunuyor yanlış bilgi vermişsiniz.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #15 ÇAĞRl dedi: Arkadaşlar Note 12 Pro 5G çok reklam çıktığı ve bug dolu olduğu için Custom ROM atmak istiyorum, hangi ROM'u kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben MIUI vn 2.0 kullanıyorum. Custom MIUI ama gerçekten şahane.
ÇAĞRl dedi: Arkadaşlar Note 12 Pro 5G çok reklam çıktığı ve bug dolu olduğu için Custom ROM atmak istiyorum, hangi ROM'u kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben MIUI vn 2.0 kullanıyorum. Custom MIUI ama gerçekten şahane.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #16 573734 dedi: Hayır bir çok rom bulunuyor yanlış bilgi vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangileri var hocam önerirmisiniz? Silinen üye dedi: Şahsen ben MIUI vn 2.0 kullanıyorum. Custom MIUI ama gerçekten şahane. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam? Nasıl kurabilirim?
573734 dedi: Hayır bir çok rom bulunuyor yanlış bilgi vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangileri var hocam önerirmisiniz? Silinen üye dedi: Şahsen ben MIUI vn 2.0 kullanıyorum. Custom MIUI ama gerçekten şahane. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam? Nasıl kurabilirim?
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 24 Ocak 2024 #17 ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam miu panelden ruby sürümüne bakın. 5g nin romları çıkıyor bence çin romu kurun en iyisi. ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube den izleyin. ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum eğer IMEI artırmış iseniz rom atınca IMEI silinir.
ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam miu panelden ruby sürümüne bakın. 5g nin romları çıkıyor bence çin romu kurun en iyisi. ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube den izleyin. ÇAĞRl dedi: Hangileri var hocam önerirmisiniz? O nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum eğer IMEI artırmış iseniz rom atınca IMEI silinir.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #18 573734 dedi: Hocam miu panelden ruby sürümüne bakın. 5g nin romları çıkıyor bence çin romu kurun en iyisi. YouTube den izleyin. Söylemeyi unuttum eğer IMEI artırmış iseniz rom atınca IMEI silinir. Genişletmek için tıkla... İmei daha atmadım hocam dediğinize bakacağım teşekkürler.
573734 dedi: Hocam miu panelden ruby sürümüne bakın. 5g nin romları çıkıyor bence çin romu kurun en iyisi. YouTube den izleyin. Söylemeyi unuttum eğer IMEI artırmış iseniz rom atınca IMEI silinir. Genişletmek için tıkla... İmei daha atmadım hocam dediğinize bakacağım teşekkürler.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #19 ÇAĞRl dedi: nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Custom MIUI romudur. Cmd ile kurulur.
ÇAĞRl dedi: nedir hocam? Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Custom MIUI romudur. Cmd ile kurulur.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 29 Ocak 2024 #20 ÇAĞRl dedi: İmei daha atmadım hocam dediğinize bakacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdunuz mu?
ÇAĞRl dedi: İmei daha atmadım hocam dediğinize bakacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdunuz mu?