Memat1i Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #11 Hocam şu anda son sürümde siniz size yayınlamadılar hos2.
Y ygtgndz Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #12 Memat1i dedi: Hocam şu anda son sürümde siniz size yayınladılar hos2. Genişletmek için tıkla... Nereden yükleyebilirim?
Memat1i dedi: Hocam şu anda son sürümde siniz size yayınladılar hos2. Genişletmek için tıkla... Nereden yükleyebilirim?
Dark Hoıleum Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #13 Memat1i dedi: Cihaz hakkında kısmından OS sürüm yazan yeri SS alıp atabilir misiniz? Mevcut ROM'un ne olduğunu görmem gerekiyor. Bu resmi site değil hocam güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Stock ROM alıp vitrine koyan bir site resmi site gibi duruyor bir sorun çıkmaz diye düşünyorum.
Memat1i dedi: Cihaz hakkında kısmından OS sürüm yazan yeri SS alıp atabilir misiniz? Mevcut ROM'un ne olduğunu görmem gerekiyor. Bu resmi site değil hocam güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Stock ROM alıp vitrine koyan bir site resmi site gibi duruyor bir sorun çıkmaz diye düşünyorum.
Memat1i Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #14 ygtgndz dedi: Nereden yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazım hatası yaptım
Y ygtgndz Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #15 Memat1i dedi: Yazım hatası yaptım Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşımda var HyperOS 2 bana neden gelmedi
Memat1i dedi: Yazım hatası yaptım Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşımda var HyperOS 2 bana neden gelmedi
Memat1i Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #16 Şuanda son sürümdesiniz. Dosya Ekleri Screenshot_2025-05-22-21-29-30-340_com.opera.browser.jpg 172,3 KB · Görüntüleme: 64
Dark Hoıleum Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #17 Memat1i dedi: Şu anda son sürümdesiniz. Genişletmek için tıkla... Siteyi şutluyoruz o zaman.
Y ygtgndz Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #18 Memat1i dedi: Şu anda son sürümdesiniz. Genişletmek için tıkla... HyperOS ne zaman gelir?
Dark Hoıleum Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #19 ygtgndz dedi: HyperOS ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam orası şu anlık tam bilinemez ama hpos 1 le 2 arasında pek fark olduğunu sanmıyorum kullanıcı deneyimlerini okuduğum zaman bunu belirtiyim dedim.
ygtgndz dedi: HyperOS ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam orası şu anlık tam bilinemez ama hpos 1 le 2 arasında pek fark olduğunu sanmıyorum kullanıcı deneyimlerini okuduğum zaman bunu belirtiyim dedim.
Memat1i Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #20 Dark Hoıleum dedi: Hocam orası şu anlık tam bilinemez ama hpos 1 le 2 arasında pek fark olduğunu sanmıyorum kullanıcı deneyimlerini okuduğum zaman bunu belirtiyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet sadece kontrol merkezi animasyonu ve hos1'e göre şarj konusunda sadece 1 saat fazla diyebilirim. Ek olarak güncellemeyi telefona göre veriyorlar sizinki kırpılmış olacak orta bir tık alt segmant tel olduğu için. Memat1i dedi: Evet sadece kontrol merkezi animasyonu ve hos1'e göre şarj konusunda sadece 1 saat fazla diyebilirim. Genişletmek için tıkla... ygtgndz dedi: HyperOS ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... İlla olsun diyorsanız garanti bittikten sonra manuel yükleyebilirsiniz. Veya ben garantiyle uğraşmam derseniz size önceden söylediğim mi kilidini kaldırıp manuel yüklemem yapabilirsiniz. Son düzenleme: 22 Mayıs 2025
Dark Hoıleum dedi: Hocam orası şu anlık tam bilinemez ama hpos 1 le 2 arasında pek fark olduğunu sanmıyorum kullanıcı deneyimlerini okuduğum zaman bunu belirtiyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet sadece kontrol merkezi animasyonu ve hos1'e göre şarj konusunda sadece 1 saat fazla diyebilirim. Ek olarak güncellemeyi telefona göre veriyorlar sizinki kırpılmış olacak orta bir tık alt segmant tel olduğu için. Memat1i dedi: Evet sadece kontrol merkezi animasyonu ve hos1'e göre şarj konusunda sadece 1 saat fazla diyebilirim. Genişletmek için tıkla... ygtgndz dedi: HyperOS ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... İlla olsun diyorsanız garanti bittikten sonra manuel yükleyebilirsiniz. Veya ben garantiyle uğraşmam derseniz size önceden söylediğim mi kilidini kaldırıp manuel yüklemem yapabilirsiniz.