Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Dün şarjı bitmişti telefonun, bugün şarja taktım açılış ekranında kalıyor. Sadece samsung galaxy note 2 yazıyor açılmıyor. Factory reset felan yaptım ama düzelmedi. Ne yapsam acaba? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
Dün şarjı bitmişti telefonun, bugün şarja taktım açılış ekranında kalıyor. Sadece samsung galaxy note 2 yazıyor açılmıyor. Factory reset felan yaptım ama düzelmedi. Ne yapsam acaba? Teşekkürler.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #2 Bataryayı çıkarıp bekleyin sonra tekrar takın. Olmazsa Stock Rom yükleyin.
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #3 Stock ROM nasıl yükleriz? Önceden denemedim, orjinal yazılım yüklü sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #4 Cihaz N7100 mü ?
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #5 Evet usta arkasında GT-N7100 yazıyor.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #6 yesilcin.com: N7100XXUFND4 Galaxy Note 2 Android 4.4.2 Türkiye Kies Sürümü (21.05.2014) - Galaxy Note 2 Firmware (Stock Rom) Bölümü Burda 4.4.2 orjinal yazılım verilmiş. Bakalım inşallah çözüm olur. Rom ve ya rootlamı uğraşıtınız ? Cihaz galiba brick olmuş.
yesilcin.com: N7100XXUFND4 Galaxy Note 2 Android 4.4.2 Türkiye Kies Sürümü (21.05.2014) - Galaxy Note 2 Firmware (Stock Rom) Bölümü Burda 4.4.2 orjinal yazılım verilmiş. Bakalım inşallah çözüm olur. Rom ve ya rootlamı uğraşıtınız ? Cihaz galiba brick olmuş.
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #7 Akşam yatarken şarjı bitti sabah kalktım şarja taktım durum böyle valla ne oldu anlayamadım deneyim bakayım usta sağol yardımın için. İndirme linki hatalı diyor ama samsung' un sitesinde var mıdır orjinali acaba.
Akşam yatarken şarjı bitti sabah kalktım şarja taktım durum böyle valla ne oldu anlayamadım deneyim bakayım usta sağol yardımın için. İndirme linki hatalı diyor ama samsung' un sitesinde var mıdır orjinali acaba.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #8 Sammobile Firmware'de baktım Türkiye için bulamadım. Firmware for Samsung GT-N7100 - SamMobile Buradakileride yüklebilirsin ama garantide sorun oluşturabilir.
Sammobile Firmware'de baktım Türkiye için bulamadım. Firmware for Samsung GT-N7100 - SamMobile Buradakileride yüklebilirsin ama garantide sorun oluşturabilir.
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #9 Napalım usta en son çare telefoncuya vereceğiz sağol yardımların için Son birşey daha sorayım telefon açılmıyor ya odin ile bilgisayardan telefon görünür mü nasıl olacak çünkü şu an görünmüyor telefon bilgisayarda. @Furkan Yenen
Napalım usta en son çare telefoncuya vereceğiz sağol yardımların için Son birşey daha sorayım telefon açılmıyor ya odin ile bilgisayardan telefon görünür mü nasıl olacak çünkü şu an görünmüyor telefon bilgisayarda. @Furkan Yenen
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #10 Rica ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir. Telefonu download moda al. Eğer telefonu görürse odin Mavi yanar. Son düzenleme: 7 Nisan 2015
Rica ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir. Telefonu download moda al. Eğer telefonu görürse odin Mavi yanar.