xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 19 Mart 2022 #1 Arkadaşlar, telefonun bataryasını takıyorum. Hemen açılıyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 19 Mart 2022 #2 Bataryayı takıp kapatın. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 19 Mart 2022 #3 xanax32 dedi: Arkadaşlar, telefonun bataryasını takıyorum. Hemen açılıyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Öyle olmalı zaten. Eğer ROM vs. kuruyorsanız Auto-reboot'u kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Arkadaşlar, telefonun bataryasını takıyorum. Hemen açılıyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Öyle olmalı zaten. Eğer ROM vs. kuruyorsanız Auto-reboot'u kapatıp deneyin.
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 19 Mart 2022 #4 Polorchen dedi: Normal değil mi? Öyle olmalı zaten. Eğer ROM vs. kuruyorsanız Auto-reboot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine açılması durumunda kısa devre var oluyor sanırım. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Normal değil mi? Öyle olmalı zaten. Eğer ROM vs. kuruyorsanız Auto-reboot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine açılması durumunda kısa devre var oluyor sanırım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 19 Mart 2022 #5 xanax32 dedi: Kendi kendine açılması durumunda kısa devre var oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Kısa devre en son ihtimal. Açma kapama tuşu basılı kalmış olabilir, soket bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Kendi kendine açılması durumunda kısa devre var oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Kısa devre en son ihtimal. Açma kapama tuşu basılı kalmış olabilir, soket bozulmuş olabilir.