Note 2 ROM yükleme

Ekran gidio açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses açma + home + güç tuşuna basıyorum. Samsung galaxy note 2 n7100 yazısı geliyor. Ekren kayıp telefon kapanıyor.

Seçeneği açmıyor.

Çekmeyin elinizi bir kaç kere yapsın. Yazılar ve diğer ekrana geçtiği an elinizi çekin tuşlardan.

Telefon normal açılıyor ama o 3 tuşa basınca ekran kayıyor gidiyor.

Sanki ekran bozulurken ilginç bir şey olur ya, ekran aynen öyle oluyor 3 tuşu yapınca.

Pili çıkarın. 15 20 sn bekleyin. Pili taktığınız gibi aynı işlemi yapın. Olması lazım sürekli yaptığım iş.

Abartısız söylüyoyorum telefonuma yüzlerce kere rom yükledim. Ama cwm ana ekranına gelirken bazen 2 - 3 dakika uğraştığım oluyor. O an senkronu tutturmak çok önemli denemeye devam edin olacaktır.

O seçenek gelmiyor?

Süreklimi 3 tuşa basıyım.

Peki telefonu fabrika ayarlarına çevirip yapsam çünkü andoridin o kendi şeçeneğide gelmiyor.

Ses açma + home + power tuşuna basın elinizi çekmeyin . Ekranda 4 5 defa Note II yanıp sönene kadar, sizin tabirinizle kapanıp açılana kadar elleriniz hiç çekmeyin 5. gördüğünüzde hepsini aynı anda bırakın.

10 kere yaptım gelmiyor.

Sıfırlamıyor bile.

Hocam şu ana kadar yaptığımız işlemlerin hepsi doğru. Şu an ne sizi görebiliyorum ne de cwm yüklenmek istenen telefon elimde. Kendi telefonum S3 en yakın arkadaşımın NoteII 3 - 4 günde bir rom yüklüyoruz artık işi oyuna dönüştürdük ama uzaktan uzaktan bu kadar oluyor demek ki.

Son olarak ayarlardan cihaz hakkındaya gelerek ekranın resmini paylaşırmısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekirdağ.

Cwm yi nerden indirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…