Daha önce hiç İos kullanmadım. Şu an Note 2 kullanıyorum. Note 2 den İphone 6 plusa geçmek mantıklı mı? O kadar para vermeye değer mi? Görünüş marka falan için değil elbette. Donanımsal olarak, beni uzun süre götürmesi lazım senelerce. Note 2yi alalı daha 1 sene oldu. Biliyorum iphone fiyatı düşmez kolay kolay ama değer mi sizce? Ben bi telefonu aldığımda 5-6 sene oh demek istiyorum başka telefon düşünmek istemiyorum ama android 2.seneye kasar diyorlar fiyat kaybetti zaten yeterince sizce ne yapmalıyım yani sorunun kısası ; ios mu android mi?
Note 2 sizin işinizi görüyor ise değiştirmeye gerek yok. Onun haricinde 5-6 sene rahat çalışan telefon günümüzde yok gibi birşey. 0'dan alacak olsanız size iPhone önerebilirdim ama Note 2'yi değiştirmeyi (Sıkıntı yoksa) gerek görmüyorum.
Note 2 halen daha kullanılabilir telefon. Eskidi ancak halen daha güçlülüğünü koruyan telefon. Modern Combat 5 i orta ayarda rahat oynatabiliyor. Ben geçmemenizi tavsiye ediyorum. Elinizdeki cihaz gayet iyi.
Note 2 sizin işinizi görüyor ise değiştirmeye gerek yok. Onun haricinde 5-6 sene rahat çalışan telefon günümüzde yok gibi birşey. 0'dan alacak olsanız size iPhone önerebilirdim ama Note 2'yi değiştirmeyi (Sıkıntı yoksa) gerek görmüyorum.
Şu an gerçekten bi sorun yok ama 1 sene sonra tamamen fiyat kaybedecek şu an bile 650 zor veriyorlar 550 bile dediler kafayı yediğinde başka bir telefon almam ve bunu satmam çok zor olacak o yüzden kafama takıldı
Şu an gerçekten bi sorun yok ama 1 sene sonra tamamen fiyat kaybedecek şu an bile 650 zor veriyorlar 550 bile dediler kafayı yediğinde başka bir telefon almam ve bunu satmam çok zor olacak o yüzden kafama takıldı
Telefonu 2. el satmak yerine onu bir kenara koyup, lazım olduğunuz zaman kullanmanız daha iyi olacaktır. (diğer telefon bozulur, şarjı biter, 2. hat alırsınız...) O telefon en az 1-2 sene daha götürür.
Telefonu 2. el satmak yerine onu bir kenara koyup, lazım olduğunuz zaman kullanmanız daha iyi olacaktır. (diğer telefon bozulur, şarjı biter, 2. hat alırsınız...) O telefon en az 1-2 sene daha götürür.