Note 20 Ultra hala alınır mı?

2. el telefon dükkanlarından almak mantıklı mı? Madem yenilenmiş bu kadar kazık başka seçenekleri değerlendirelim.

Custom rom kullanıyoum güncelleme mevzusu sıkıntı değil.

2. el telefon dükkanlarından almak mantıklı mı? Madem yenilenmiş bu kadar kazık başka seçenekleri değerlendirelim.

2. el almak daha mantıklı yenilenmişe göre en azından orijinal telefon.

Sizin yerinizde olsaydım Honor 400 alırdım, bende Honor 400 kullanıyorum memnunum.

Tek eksisi Custom ROM kurulamıyor.

Arkadaşın ne kadar telefondan anlıyor? Sırf pöpüler diye iOS çakması demesinden belli.
Telefonun arayüzü öyle, hedef kitlesi de zaten iphoneden androide geçen kullanıcılar. Yabancılık çekmesinler diye bilerek yapıyorlar. Ben şahsen tercih etmem.

2. el almak daha mantıklı yenilenmişe göre en azından orijinal telefon.

Sizin yerinizde olsaydım Honor 400 alırdım bende Honor 400 kullanıyorum memnunum.

Tek eksisi Custom ROM kurulamıyor.
2. el biraz daha mantıklı gelmeye başladı sahibindene girelim bakalım.
Honor 400 iyi olsa da hem çinli hem de custom rom kuramıyorum dediğiniz gibi.

Telefonun arayüzü öyle, hedef kitlesi de zaten IPhone'den Android'e geçen kullanıcılar.

Tüm markalar yavaş yavaş özgünlüğünü yitiriyor.

Honor 400 iyi olsa da hem Çinli hem de Custom ROM kuramıyorum dediğiniz gibi.

Apple'ın da parçalarını Çin'den ürettirdiğini biliyor muydunuz?

Custom ROM sizin için hayati önem taşımıyorsa geçin zaten 3 yıl güncelleme desteği var 3 yıl sonra belki destekler.

Apple'ın da parçalarını Çin'den ürettirdiğini biliyor muydunuz?

Custom ROM sizin için hayati önem taşımıyorsa geçin zaten 3 yıl güncelleme desteği var 3 yıl sonra belki destekler.

Neredeyse herşe Çin'de üretiliyor zaten. Çinlilerle sorunum her şeyi çakmaları. MagicOS arayüzü güzel bir örnek.

Neredeyse herşe Çin'de üretiliyor zaten. Çinlilerle sorunum her şeyi çakmaları. MagicOS arayüzü güzel bir örnek.

Şahsen siz diyene kadar "iOS'dan çalmışlar " diye düşünmedim gayet güzel bir arayüzü var.

Neden direk alınmaz diyorsunuz? Alıp denesin iade hakkıda var beğenmezse Honor 400 alır paşalar gibi.

Neden direk alınmaz diyorsunuz? Alıp denesin iade hakkıda var beğenmezse Honor 400 alır paşalar gibi.

Cevap:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…