Recovery Note 20 Ultra TWRP ile IMEI nasıl yedeklenir?

Daha fazla  
Telefona yapacağım işlemler telefonu açılma döngüsüne sokarsa geri dönebileyim diye sağlam halinin yedeğini almak için TWRP yükledim ve sadece bunu yapmamla sağolsun açılma döngüsüne girdi. TWRP açılıyor. IMEI'mi yedeklemek istiyorum. Resimleri atıyorum. IMEI yedeğimi nasıl alacağım? ROM attığımda şebekemin gitmesini istemiyorum. 2. olarak telefonu ROM yüklemeden açabilirsek iyi olur.

Dosya Ekleri

• 20250511_220002.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna bak.

yedeği aldım. android 14 vulcan rom yükledim. ağda kayıtlı değil hatası veriyor. twrp açılmıyor. ne yapmam lazım?

Yedeği aldım. Android 14 Vulcan ROM yükledim. Ağda kayıtlı değil hatası veriyor. TWRP açılmıyor. Ne yapmam lazım?

1 hattını başka telefona tak.
2 doğru yazılımı kurduğuna emin misin?
3 bazı ROM'lar şebeke bloke edebiliyor diye duydum
Öyle bir şey yapmış olabilir misin?

Senin cihazın Patch'li cihaz, IMEI yedeği alsanda bir şey değişmez.
telefoncuya tekrar imei mi attıracağız? sfx tool muydu neydi 3 harfli bir programla atmıştı imeiyi o programla biz atabilir miyiz? ve cihaz hakkında bölümündede imeiler gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…