Custom ROM Note 20 Ultra'ya Vulcan ROM yüklendikten sonra TWRP veya normal ROM yüklenmiyor

Daha fazla  
Twrp'den efs modem yedeklerini alıp Android 14 vulcan ROM yükledim. Şebeke gitti. Aldığım yedekleri yüklemek için TWRP yüklemeyi deneyince odin "rqt_closed" diye bir hata veriyor. Telefonda yazılım yok diye doğrudan download modda açılıyor. Vulcan ROM'u tekrar atınca düzeliyor. Orijinal ROM'unu kurmaya çalıştığımda yine "rqt_closed" hatası veriyor, aynı şeyler oluyor. Bu vulcan ROM'u kurunca pbrp pitchblack recovery project diye bir şey yüklemiş. TWRP'ye benziyor, aldığım yedeği ondan aktarmayı denedim. Dosyayı tanımıyor yardım. Ya TWRP kurup efs modem yedeğini aktarayım ya da orjinal ROM'unu kurup öyle aktarayım.

Ayrıca download modda bootloader açık gözüküyor ama geliştici seçeneklerinde oem kilit açma seçeneği yok. Ve anlamadığım şekilde bankacılık uygulamarına giriyor cihaz. İlk açılıştada bootloader unlocked uyarısı veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…