Yeni zenfone 5'imin suya dusup anakartinin curumesiyle almam dedigim Samsung'un note 3 unu aldim. Guncellemeyi yapan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. Ozellikle arayuz kasmasi ve batarya suresi hakkinda. Olumlu yorum gormedim ama gordugum yorumlarin hicbiri note 3 e ait degildi. Yeni konu aciyim dedim.
Evet simdi bi guncelleme yaptim ama incelemeden bakmisim basta. Android surumum 4.4.2 isi 4.4.4 sanip guncelledim ama hala 4.4.2. N9000Q modeli sadece bende mi 4.4.2 var yoksa daha 4.4.4 verilmedi mi?
N9000Q babam kullanıyor. İnternetten baktığımda telefon için 4.4.4 çıktı yazıyordu fakat denetleme yaptığımda ise hala en güncel 4.4.2 olarak gözüküyor bende pek bişi anlamadım bu olaydan.
Telefon stabil calisiyor ama batarya performansi kitkatda daha iyiydi. Art runtime gecildigi icin bazi uygulamalar oyunlar calismiyor. Hic sikayetci degilim zamanla batarya oyun ve uygulama problemide cozulecekdir.
Bir problem görmedim ben. Beklemek istemeyenler Rusya'da yayınlanan sürümü kurabilir.
CyanogenMod'u artık önermiyorum. Zira CyanogenMod kullandığım zamanlarda Gmail hesabıma sürekli yurt dışı konumlardan giriş yapılıyordu.