Note 3 cam değişimi

Sonik Tornavida

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar note 3 telefonumun ön camı çatladı. Bayadır böyle artık, gıcığıma gitmeye başladı sizce ben bunu samsungun yetkili servisinde mi yoksa iyi bir telefoncuya mı yaptırayım bilmiyorum ve bu cam bana ne kadara gelir? Garanti dışında kalır mı? Yada bu fiyatları öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

Samsung telefonlarda normalde ön cam ve ekran bir bütün olarak geliyor. Sadece cam değişimi için ısıtarak camın sökülmesi gerekiyor. İşini bilmeyen birisi fazla ısıtarak ekrana zarar verebilir. Bu nedenle samsung servisleri ön cam değişimi yapmaz ekran değişimi yapar. Bazı samsung modellerinde ekran değişimi sırasında ön çerçeve değişimide yapılıyor. Eğer telefonu değiştirmek gibi bir düşünceniz yoksa kesinlikle orjinal ekran taktırın derim. Muadil ekranlarda görüntüde çok belirgin bir kalite düşüklüğü var.

Yakın vakitte telefoncuda değiştirdik. Ön cam ve dokunmatik -servis garantili cam- ile 415 liraya değişti. Cihazın garantisi bitmemesine rağmen böyle bir karar aldık çünkü servis çok fahiş fiyatlar istiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı