CanDurukan Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #1 Yeni aldığım note 3'te ekran kilidi seçeneklerine girdiğimde sadece Şifre seçeneği açık diğerleri kapalı oluyor. Birkaç şey denedim ancak çözemedim. Şu şekilde; Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2014
Yeni aldığım note 3'te ekran kilidi seçeneklerine girdiğimde sadece Şifre seçeneği açık diğerleri kapalı oluyor. Birkaç şey denedim ancak çözemedim. Şu şekilde;
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Kasım 2014 #2 Şifre altından şifreleme politikası ayarı varsa değiştir.
CanDurukan Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Şifre altından şifreleme politikası ayarı varsa değiştir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler çözüldü
Recep Baltaş dedi: Şifre altından şifreleme politikası ayarı varsa değiştir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler çözüldü
iakkus Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #4 CanDurukan dedi: teşekkürler çözüldü Genişletmek için tıkla... Yoksa ne yapacağız? Recep Baltaş dedi: Şifre altından şifreleme politikası ayarı varsa değiştir. Genişletmek için tıkla... Yoksa ne yapacağız?
CanDurukan dedi: teşekkürler çözüldü Genişletmek için tıkla... Yoksa ne yapacağız? Recep Baltaş dedi: Şifre altından şifreleme politikası ayarı varsa değiştir. Genişletmek için tıkla... Yoksa ne yapacağız?