Note 3 ısınma sorunu

otpphap

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar benim Note 3'üm var. Biliyorum eski ama çok fazla telefona önem verdiğim söylenemez. Neyse konuya gireyim. Telefon normal her şey kapalıyken işlemci 45 derece oyuna girince 57 derece oluyor (işlemci) ve ekranın altı buz gibi ama üstü tutulmayacak şekilde ısınıyor. Arkası da ısınıyor telefonun fakat rahatsız edici değil. Ama ekran çok ısınıyor ne gibi bir problem olabilir veya ne yapmam lazım? (Garantiye yollamıştım eskiden de ısınıyordu format atıp gönderdiler bir şey değişmedi.) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oyun oynuyorum fakat youtubeda 5-10 dk durunca da ısınıyor müzik dinlerken felan da fakat işlemci sıcaklığı 60 ın üstüne çıkmıyor patlamasından veya kalıcı hasar olmasından korkuyordum

Evet oyun oynuyorum fakat youtubeda 5-10 dk durunca da ısınıyor müzik dinlerken felan da fakat işlemci sıcaklığı 60 ın üstüne çıkmıyor patlamasından veya kalıcı hasar olmasından korkuyordum
Hasar bırakabilir fakat patlamaz çok ısınınca kendi kendini kapatır. Bir teknik servise veya tamirciye götür derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı