Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 1 Nisan 2020 #11 Viper4Android denemiştim ben birçok farklı ROM'da her seferinde crash veriyordu.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2020 #12 Sıfırdan ROM kurdum,Magisk ile ROOT da attım fakat Viper4Android programı İ/O hatası veriyor, ne yapmalıyım? Şuanda sorunu da giderdim fakat ne denersem deneyeyim gücü değişmiyor, ne yapacağım? Son düzenleme: 1 Nisan 2020
Sıfırdan ROM kurdum,Magisk ile ROOT da attım fakat Viper4Android programı İ/O hatası veriyor, ne yapmalıyım? Şuanda sorunu da giderdim fakat ne denersem deneyeyim gücü değişmiyor, ne yapacağım?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 1 Nisan 2020 #13 Ciğeri yetmiyor telefonun bence.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2020 #14 Handsome Reis dedi: Ciğeri yetmiyor telefonun bence. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa Resurrection Remix'te bas bas bağırmazdı. Sorunu çözdüm AudioFX açık kaldığı için etki etmiyormuş. Şimdi çalışıyor. Son düzenleme: 2 Nisan 2020
Handsome Reis dedi: Ciğeri yetmiyor telefonun bence. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa Resurrection Remix'te bas bas bağırmazdı. Sorunu çözdüm AudioFX açık kaldığı için etki etmiyormuş. Şimdi çalışıyor.