akın atıl Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #1 Note 3 kamera başarısız hatasını alıyorum telefonu formatladım olmadı sorun kameranın soketinde olabilirmi ?
Note 3 kamera başarısız hatasını alıyorum telefonu formatladım olmadı sorun kameranın soketinde olabilirmi ?
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 1 Haziran 2015 #2 Cihaz rootlu mu? Formatladım derken hard reset mi, fabrika ayaraları mı?
xmustx Hectopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 61 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2015 #3 Bir s3 telefonum vardı.Bu problemi yaşamıştım.Elden çıkardıktan sonra kamerasının bozulduğunu duydum.Şu an note 3 kullanıyorum.Fakat böyle bir problem yaşamadım.Yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Servis şart..
Bir s3 telefonum vardı.Bu problemi yaşamıştım.Elden çıkardıktan sonra kamerasının bozulduğunu duydum.Şu an note 3 kullanıyorum.Fakat böyle bir problem yaşamadım.Yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Servis şart..