Note 3 Kies Bağlantısı

Oncelikle videolarınızı takip edip sizin vermiş oldugunuz bilgilerden faydalanıyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Soru 1: Note 3 cihazımızı PC'ye bağladığımızda USB 3.0 seceneğinin çıkmaması neden kaynaklanıyor olabilir?

Soru 2: Temassız kontrol seçeneğini seçtiğim halde temassız kontrol uyarı simgesi çıkmıyor ve elimi temas ettirmeden üzerinde gezdirdiğimde ekranda bir hareketlilik söz konusu değil. Acaba eksik yaptıgım bir sey mi var?

Soru 3: Kies baglantısı üzerinden uygulamaları kontrol edemiyor ve senkronize edemiyorum. Bunun sebebi nedir? S4 telefonum ile bunları rahatlıkla yapabiliyordum. Android 4.3 problemi mi?

SM-N9000Q modelini satın aldım, yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap 1 : Bilgisayarında USB 3.0 destekli bir giriş bulunmadığından 3.0 seçeneği gözükmüyordur.

Cevap 2 : Ayarlardan Temassız Kontrolü etkinleştirmelisin simgesi çıkması ve elinle hareket içinde aynı şekilde.

Cevap 3 : Android 4.3 problemi olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı