Note 3 - LG G2 - GM ELİTE

masterboy

Kilopat
Annem için telefon alacağız. 1700 tl bütçe var. Annem internette gezinecek pdf okuyabilecek kamerası iyi olan telefon istiyor. Benim aklıma ilk note 3 geldi çünkü telefonda pdf üstüne not almak vs daha iyi olabileceğini düşündüm. Fakat Note 3 e leğen pilastiği tabiri kullanılıyor. Arkadaşım g2 yi çok övdü fakat onunda kalemi yok. Annem şuan discovery kullanıyor fakat pek memnum değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler..

3 telefonu da uzun süre kullandım ve G2 ile Note 3'ü aktif olarak kullanıyorum. Öncelikle Elite'i ele derim çünkü telefon donanımsal olarak çok iyi olmasına, kamerasının mükemmel olmasına rağmen yazılımsal birçok problem mevcut ve birkaç sene sonra ne olacağı belli değil. İlk güncellemesini bile 7 ay sonra almış bir cihaz. Ben Elite almıştım 2-3 ay kullandım sonra satıp G2 aldım. Şuanda kullanıyorum ve kamerası hariç çok memnunum. Bir hafta önce de Note 3 aldım 5S'i verip, Note 3'ten de çok memnun kaldım, zaten çok beğendiğim bir cihazdı. Benim yorumum kaleme ve daha büyük ekrana ihtiyacınız varsa Note 3, yoksa G2 alın. İki cihaz da çok iyi cihazlar ve uzun süre kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı