Note 3 Lollipop Hakkında

külemez

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba soru kısa ve net. N900 Rusya romunu N9000Q ya atsam sıkıntı olur mu?

Kardeşim sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum çoklu dil olduğu için ama bence bekle TR'ye de illaki gelecektir.

Firmwares | SamMobile

Bu ROM'u indirirsen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çünkü indirip kuranlar ve kullananlar mevcut. Şansını bir dene derim ben. Çünkü tüm iç donanım aynı. Sıkıntı çıkarsa orijinal 4.4.2 ROM'unu kurup flashlarsın, olur biter.

Bazı kullanıcılar Facebook, Google Play gibi uygulamalarda sorun olduğunu belirtmişler o yüzden biraz kararsız kaldım. Belkide yazılımları silmeden direk güncelleme yaptıkları için bu sorunlar oluşmuş olabilir.

Sende Stock Rom varsa hiç düşünme kur gitsin.

ROM yüklemesi ardından Factory Reset yapmadılarsa sorun yaşamış olabilirler.

Orijinali gelecektir ben beklemeni tavsiye ederim. Zaten Rus romunu yukleyince cihaz adı N900 olacaktir. Kimi servis hicbir sey demiyor kimiside almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinali gelecektir ben beklemeni tavsiye ederim. Zaten Rus romunu yukleyince cihaz adı N900 olacaktir. Kimi servis hicbir sey demiyor kimiside almıyor.
ROM orijinal olduğu sürece servis kapsamına girer cihaz. Eğer orijinal olmasaydı zaten Knox sayacı kendini aktif ederdi.

Ekranımda oluşan hasar sonucu zaten cihazım servis dışı konumunda. Benim sıkıntım şu N9000Q ile N900 arasında bir fark var mı? Eğer yoksa samsung neden aynı anda N900 romunu N9000Q için Türkiye'de yayınlamadı. Neyse deneyip göreceğiz. Olumsuzluk yaşarsam buradan yazarım.

Sikinti olur. Kuramazsin. Turkiye'ye gelen cihazin modeli farkli senin de belirttigin gibi. Sonunda q harfi herseyi degistiriyor. Turkiye'ye gelen tum Samsunglar sadece bizim ulkemize geliyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…