Note 3 Lollipop Hakkında

Ekranı tamir etsinler diye yollarsan cihaz servis dışı kalır o konuda. Ama diğer problemler için servis kapsamına girer yine de.

Sikinti olur. Kuramazsin. Turkiye'ye gelen cihazin modeli farkli senin de belirttigin gibi. Sonunda q harfi herseyi degistiriyor. Turkiye'ye gelen tum Samsunglar sadece bizim ulkemize geliyor maalesef.
Romu 3 Gündür kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Kuracak arkadaşlar gönül rahatlığı ile kursunlar.

Ekranı tamir etsinler diye yollarsan cihaz servis dışı kalır o konuda. Ama diğer problemler için servis kapsamına girer yine de.
Samsung ekranımı kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu gerekçesiyle para karşılığı tamir etmek istedi (639 ₺) . Böyle bir durumda cihazın bataryası dahi bozulsa telefon komple garanti dışı kalıyormuş. Parçaları ayrı ayrı garantilemiyor yani. Ver parayı yaptır ekranı tekrar garantisi devam etsin dediler. Ben de gerek görmedim kalemle çalışıyor bozuk kısmı. O yüzden garanti sıkıntısı yok

Sansa su an sikintisiz kullaniyor olabilirsin. Ama radioda kernelda falan sikinti olur mutlaka. Yoksa neden farkli variantlar uretsinler

GSM, WiFi vb.nin düzgün çalışmasını sağlar diyebilirim çok basitçe.

Sikinti olur. Kuramazsin. Turkiye'ye gelen cihazin modeli farkli senin de belirttigin gibi. Sonunda q harfi herseyi degistiriyor. Turkiye'ye gelen tum Samsunglar sadece bizim ulkemize geliyor maalesef.
Malesef yanlış bilgi.İki romda stock.Yani orjinaldir ve çalışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…