Note 3 N9000Q kaç yıl gider?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi bir Note 3 N9000Q alsam kasmadan kaç yıl gider?
Galaxy S5 kasmadan kaç yıl gider?
Note 3'e 5.0 yüklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa Samsung telefon almayın uzun süre kullanacaksanız. Aynı fiyata Sony Xperia Z2 veya LG G3 alabilirsiniz.

Note 3 iyi bir telefon fakat LTE desteği yok. S5 tercih meselesi, tasarımı hoşuna gidiyorsa alabilirsin.

Note 3 iyi bir telefon fakat LTE desteği yok. S5 tercih meselesi, tasarımı hoşuna gidiyorsa alabilirsin.

Teşekkürler, benim de kaygılarım Note 3'ün LTE desteği olmamasıydı. Fakat S5'in tasarımı da az da olsa hoşuma gidiyor. Bir de Note 3'e 5.0 güncellemesi yüklenmeli mi? Bu güncelleme cihazı iyileştirir mi, kötüleştirir mi? Ve Note 3 kasmadan 4 yıl idare edebilir mi?

Teşekkürler, benim de kaygılarım Note 3'ün LTE desteği olmamasıydı. Fakat S5'in tasarımı da az da olsa hoşuma gidiyor. Bir de Note 3'e 5.0 güncellemesi yüklenmeli mi? Bu güncelleme cihazı iyileştirir mi, kötüleştirir mi? Ve Note 3 kasmadan 4 yıl idare edebilir mi?
5.0 güncellemesi yapılmalı. Kız arkadaşımda var Note 3, güncelledikten sonra fabrika ayarlarına çevirdim. Temiz kurulumdan sonra performansta ciddi fark vardı. 4 yıl idare etmesi sana bağlı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı