C CartelBey Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Cihazim Wild Rift'i desteklemiyor. Aurora Store yardimiyla Wild Rift'i indirdim oyun aciliyor maça girerken atiyor. Cozumunu bilen varsa yardim edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Cihazim Wild Rift'i desteklemiyor. Aurora Store yardimiyla Wild Rift'i indirdim oyun aciliyor maça girerken atiyor. Cozumunu bilen varsa yardim edebilir mi?
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #2 Çözümü yok malesef. Cihazınız desteklemiyorsa kolay kolay indirseniz bile giremezsiniz.
C CartelBey Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 gerıltofriviyaa dedi: Çözümü yok malesef. Cihazınız desteklemiyorsa kolay kolay indirseniz bile giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... cihazimdan biraz daha dusuk cihazda denedim sorunsuz bir şekilde açılmıştı
gerıltofriviyaa dedi: Çözümü yok malesef. Cihazınız desteklemiyorsa kolay kolay indirseniz bile giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... cihazimdan biraz daha dusuk cihazda denedim sorunsuz bir şekilde açılmıştı