Arkadaşlar aynı sorun yaklaşık 3 hafta önce benim de başıma geldi. O kadar sıkılmıştım ki son çare telefonu garantiye gönderecektim. Uzun bir internet araştırması sonucu sorunun haricen kullandığım sd kart olduğunu çözdüm. Ancak sorun bununla da çözülmüyor. Yaptığım işlemler şu şekilde takip etti:
1- Telefonu bilgisayara bağlarak Sd kart ve telefon hafızasındaki bütün dosyaları A'dan Z'ye bilgisayara kopyaladım.
2-Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. (Bu aşamadan sonra Sd kartı bir daha kullanmadım)
3-Daha sonra bilgisayara attığım bütün dosyaları türlerine göre her tür ayrı bir dosyada olacak şekilde birleştirdim. (Resim, müzik, video vs. )
4-Birleştirdikten sonra aynı Resim, video, müzik vs. 'den birden fazla kopya olduğunu gördüm.
5-Fazla kopyaları temizledikten sonra bütün dosyalardan tek kopya kalacak şekilde temizlik yaptım.
Bunları yaptıktan sonra aynı sorunla tekrar karşılaşmadım. Bu mesajı yazmak ve bu sorunla karşılaşan arkadaşların durumuna çare olabilmek için foruma üye oldum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sd kartı sakın kullanmayın....