Note 3 şarj sorunu

ernyngn

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce note 3 aldım, cihazdan çok memnunum. Fakat bir sıkıntı var, cihazın şarjı bir günü çok zor tamamlıyor. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım şekline bağlı şarj durumu. Oyunları çok oynuyor ve interneti çok kullanıyorsanız 1 günü zor çıkarır.

Kullanım şekline bağlı şarj durumu. Oyunları çok oynuyor ve interneti çok kullanıyorsanız 1 günü zor çıkarır.
Oncelikle yorumunuz ici tesekkurler. Oyun konusunda pek oyun oynamam internet konusj şarjı zorlayabilir ana okafar fazla girmem 1-2 saati geçmez .

Oncelikle yorumunuz ici tesekkurler. Oyun konusunda pek oyun oynamam internet konusj şarjı zorlayabilir ana okafar fazla girmem 1-2 saati geçmez .
Pil ekranının görüntüsünü paylaşırsanız bakabiliriz. Eğer ekran video dışında, internet açıkken 2.5 yada 3 saat açık kalabiliyorsa normaldir.

Telefonu ilk aldığında 24 saat şarta takmadıysan batarya ömrün azalabilir.

Telefonu ilk aldığında 24 saat şarta takmadıysan batarya ömrün azalabilir.
Öyle bir durum yok eskide kaldı o iş. Ama yine de batarya %100 olduktan sonra bekletilmesi daha iyi olacaktır.
Pil kullanımına dair bir ekran görüntüsü atar mısınız ? Sorun bataryada olabilir eğer batarya kaynaklı ise 1-2 saat içerisinde servis size yeni batarya takıp verecektir telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…