Tufan Aydınlı Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 1 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #1 Arkdaşlar orjinal swiew aldım bimeksden 140TL'ye. Arkaya katlayıncada kapanıodu. Geri werdim. Telefoncudan bi kap aldım bu ise arada çalışıo arada çalışmıo. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Arkdaşlar orjinal swiew aldım bimeksden 140TL'ye. Arkaya katlayıncada kapanıodu. Geri werdim. Telefoncudan bi kap aldım bu ise arada çalışıo arada çalışmıo. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Mayıs 2014 #2 Biz ürünü zaten tavsiye etmedik incelemesinde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaldı ki başlıkta Sview Cover diyorsunuz ama kullandığınız ürün 3. parti bir ürün. Aldığınız yere iade etmeniz gerek.
Biz ürünü zaten tavsiye etmedik incelemesinde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaldı ki başlıkta Sview Cover diyorsunuz ama kullandığınız ürün 3. parti bir ürün. Aldığınız yere iade etmeniz gerek.