Note 3 Yerine LG G3

Bence biraz beklemelisiniz. Note 3 satıp Lg G3 almanıza gerek yok. Lg G3 yerine daha iyi modellere bakabilirsiniz. Veya Zenfone 2'yi bekleyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ama Lg G3 biraz problemli bir telefon bana göre.

Note 3 satıp G3 niye alıyorsunuz ki? Büyük telefon falan diyorsanız Note 3 için tamam ama performans açısından değiştirmenize hiç gerek yok.

Çok aşırı ısınma var oyun oynarken . Clash of clans ta bile cayır cayır yanıyor telefon üstüne üstlük 13 gb boş alan varken bide çok donma oluyor uygulamadan atıyor falan çok sıkıldım. Dediğim gibi note 3 ü ne kadar satarsam üstüne max 200 tl ekleyip performanslı bi telefon istiyorum 1300 1400 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 de cayır cayır ısınan bir telefon. G3 özellikle ısınma sorunu için tercih edilmeyen bir cihaz. Isınmasın istiyorsan Note 4 bak 2. el.

Isınmasın istiyorsan Note 4'ten başka şu an yok. Piyasada 20 nm ile üretilen işlemci yok ondan başka. Bikaç ay bekle 2015 modeller snapdragon 810 ile çıkacak. Onlara bakarsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00