Note 4 Asphalt 8 Oyununda Aşırı Isınıyor

OnurKaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum üyeleri note 4 kullanıcısıyım ısınma sorunundan şüpheleniyorum. Asphalt 8 oynadığımda ekranın üst kısmında ve kamera arkasında el yakacak derecede değil de iyi bir sıcaklıkta ısınma oluyor.

Şüphelenmeye başlamıştı. Diğer oyunlarda o kadar değil ama onlarada da 10 dakika sonra bu olay oluyor. A1 CPU programını indirdim, Asphalt 8'i 30 dakika oynadım ve CPU ısısı 48 47 falandı. batarya ısısı ise 39 40 arasıydı. Bu değerler normal mi? Ama ekran üst kısmıyla kamera tarafında iyi bir sıcaklık hissettim neler önerirsiniz, nasıl anlarım bunun ısınma sorunu olup olmadığını? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4'te ısınma sorunu yok. Zira işlemci teknolojisi 20 nm ile üretiliyor. Bende oynuyorum Asphalt 8 ve ısınma yok. Eğer sizinki çok ısınıyorsa servise gönderin.

Note 4'te ısınma sorunu yok. Zira işlemci teknolojisi 20 nm ile üretiliyor. Bende oynuyorum Asphalt 8 ve ısınma yok. Eğer sizinki çok ısınıyorsa servise gönderin.
Kardeşim ısınma var da nasıl desem ekranın ust kısmıyla arka tarafta ıse kamera ısmında yanı nasıl desem senınkı de ısınıyordur elbet de ben benımkı acaba ısınma derecesı normal mı dıyorum yoksa normalden fazla mı ısınıyor? Onu merak edıyorum. Nasıl oğrenebilirim?

Not 4 bende de var aşırı ısınmıyor gayet normal oyun oynarken güç tasarrufu acık ve kapalı şekilde de oynadım pek fark göremedim. Oynadığım oyunlar Mc4 ve mc4 ü onlayn de oynuyorum aynı zamanda wifi bağlanıtısı oldugu halde, asphalt 8, dead trigger 2 ve ben bir sorun görmedim kardeşimde lg g3 var not4 ün iki katı ısınıyor aynı oyunları ondada test ettim 10 dk sonra ellerine üfürmek zorunda kalıyorsun sıcaktan.

Not 4 bende de var aşırı ısınmıyor gayet normal oyun oynarken güç tasarrufu acık ve kapalı şekilde de oynadım pek fark göremedim. Oynadığım oyunlar Mc4 ve mc4 ü onlayn de oynuyorum aynı zamanda wifi bağlanıtısı oldugu halde, asphalt 8, dead trigger 2 ve ben bir sorun görmedim kardeşimde lg g3 var not4 ün iki katı ısınıyor aynı oyunları ondada test ettim 10 dk sonra ellerine üfürmek zorunda kalıyorsun sıcaktan.
Dediğin gibi kardeşim, Arkadaşta g3 var test edemedım ama g2sı olan arkadaş benle aynı serviste staj goruyor denemek ıcın subway surf ve temple run tarzı oyunları aynı anda açtık. 30 dakıka oynadık benım note 4 umde sadece ekranın ust kısmınde bıraz ısınma vardı arkası ılık bıle denılemezdı yanı ısınmamıs gıbıydı ama g2 ekran ve kapak yanıyordu a1 cpue programı ile baktıgımızda g2 işlemci sıcaklıgı 55 derece, batarya 41 di. Benım ıslemcı sıcaklıgı 40 42 arasındaydı, bataryam 36 dı bu da note 4'un farkını ortaya koymustu zaten. Asphalt 8 ı acsak g2 dekı demek kı pısıcek yakında g3 olan arkadasımlada bu testı yapıcam ben gene de kafama taktım. Emın olmak ıcın bu konuyu actım su an 50 dakıkadır temple run, subway surfers ve asphalt 8 oynadım. 42'ın uzerıne cıkmadı CPI sıcaklıgı ve bu cok ıyı ve 2 dakıka ıcınde de soğuyor. 32 lere 30 lara düşüyor. 20nm farkı burda ortaya cıkıyor ama gene de 2.600 lira verıpte emın olmak ıstıyorum yanı senden bı rıcam olucak, 30 dakıka asphalt oynayım a1 CPU ıle sıcaklıkları yazabılır mısın? Bır de bende ekranın ust kısmında ısınma bıraz daha cok oluyor sende de oyle mı diğer taraflara göre? Şımdıden tesekkurler, iyi forumlar.

Kardeş online olarak 2 saat modern combat 4 peşinden asphalt 8 20 dk peşinden dead trigger 2 oynadık not 4 normal şekilde ısınıyor el yakma yok 20 nm işlemciden daha az ısınan bir tel olmaz. snapdragon 801 işlemcili g3 sıcaktan yanıyor ekran ayarını otomatik kısıyor açamıyorsun en yüksek grafik ve işlemci performansını ortaya koyan oyunlar bunlarda note4 hiç sıkıntısız oynatıyor lg g3 ten daha hızlı acıyor, işlemci ısındıkca performansı ve stabiliteliği azalır sen not 4 al ben bechmark testlerinide yaptım gönül rahatlı ile kullan, ayrıca snapdragon 805 işlemcili not 4 den daha hızlı çalışiyor bu linkten incele.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kardeş online olarak 2 saat modern combat 4 peşinden asphalt 8 20 dk peşinden dead trigger 2 oynadık not 4 normal şekilde ısınıyor el yakma yok 20 nm işlemciden daha az ısınan bir tel olmaz. snapdragon 801 işlemcili g3 sıcaktan yanıyor ekran ayarını otomatik kısıyor açamıyorsun en yüksek grafik ve işlemci performansını ortaya koyan oyunlar bunlarda note4 hiç sıkıntısız oynatıyor lg g3 ten daha hızlı acıyor, işlemci ısındıkca performansı ve stabiliteliği azalır sen not 4 al ben bechmark testlerinide yaptım gönül rahatlı ile kullan, ayrıca snapdragon 805 işlemcili not 4 den daha hızlı çalışiyor bu linkten incele.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Note 4'u aldım kardeşim zaten, senden bi ricam asphalt 8 de felan 30 dakika felan oynadığında ısınma ekranın ust kısmında mı? Arkada kamera tarafında fazla hıssedılmıyor ama ekran bıraz hıssedılıyor yanı el ısıtıcak derecede ben sadece suphelendım. A1 CPU ile benım ıcın test eder mısın? Bir 30-40 dakıka asphalt oynayıp işlemci ve batarya derecesını yazarsan cok sevınırım. Dedıgın gıbı bende LG G2 ile test etme sansı yakaladım. Exynos 5433, snapdragon 805'den daha ıyı oldugu da kesın zaten onu da bılıyorum da gonumde gonlum rahat olması ıcın bunları ıstıyorum yanı g2 yanıyor. Resmen aynı anda 30 dakıka actıgında note 4 de cok az ısınma o da hısseldılmez bile yanı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı