Note 4 Asphalt 8 Oyununda Aşırı Isınıyor

Tamam peki denerim ama gayet normal 2560x1440 QHD ekran gpu calışmak zorunda

Bu değerler gayet normal. Note 3'üm vardı daha önce. Resmen el yakıyordu. Note 4 onun yarısı kadar bile ısınmıyor. Elbette bir sıcaklık var ama bu normal.

Bu değerler gayet normal. Note 3'üm vardı daha önce. Resmen el yakıyordu. Note 4 onun yarısı kadar bile ısınmıyor. Elbette bir sıcaklık var ama bu normal.
Bakalım ben de emın olmak istiyorum işte naparsınız. Senatör arkadaşın sonuclarını bekliycem.

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 el yakıyor diyenlere itibar etmeyiniz. Yalan yanlış bilgilerdir kaliteli plastik görünce şekilleri değişti. G3 sert ve premium bi kasası var bu yüzden işlemcinin ısısı direk kasaya vurması normal ama ben 2 saat MC5 oynadım ve elimi yakmadı ayrıca daha oyunların G3'e optimize edilmediğini araştırsaydınız anlardınız..

Peki kardesim A1 CPU ile baktiginda islemci sicakligi oyun oynadiktan sonra kac derece gosteriyor yazar misin rica etsem? Bir de sende de ekrani ustlerinde isinma oluyor mu?

Merhaba Onur kardes, naptın ısınma sorununa bir çözüm bulabildin mi? Aynı sorun bende de var. Servise yollarsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Merhaba onır kardes naptın ısınma sorununa bir çözüm bulabildinmi aynı sorun bende de var servise yollarsam bir sıkıntı yaşarmıyım.
Onur'un bahsettiği, bir sorun değil. Normal olarak işlemcinin çevresi ısınıyor sadece. İşlemci, arkadaşın bahsettiği bölgede olduğundan o bölge ısınıyor. Burada önemli olan sıcaklık değerleridir.

Bloother'in dediği gibi bu bir sorun değil gayet normal. İşlemci sıcaklığına 47-48 derece demişşiniz gayet iyi asphalt 8 oyunu yüksek grafikli bir oyun telefonun ısınması normal, kafaya takmaya gerek yok. Zaten note 4'te bulunan işlemci 20 nm olarak üretilen aşırı ısınsaydı vay diğer işlemcilerin haline.

Arkadaşlar bende aynı problemi yaşıyorum ekranın üst kısmı ve arka kamera kısımı çok ısınıyor aşırı ısınma problemi olduğunu düşünnerek onur arkadaşıma bu sorunu nasıl çözdü yada çözebildimi diye sormak istedim bu işlemci sıcaklığını nasıl ölçmek lazım batarya ısısı işlemci ısısı mı? benim amacım cihazda bir problem varsa bunu nasıl anlarım ve servise gönderirsem bir sıkıntı yaşarmıyım.
Arkadaşlar bende aynı problemi yaşıyorum ekrenın üst kısmı ve arka kamera kısımı çok ısınıyor aşırı ısınma problemi olduğunu düşünnerek onur arkadaşıma bu sorunu nasıl çözdü yada çözebildimi diye sormak istedim bu işlemci sıcaklığını nasıl ölçmek lazım batarya ısısı işlemci ısısı mı? benim amacım cihazda bir problem varsa bunu nasıl anlarım ve servise gönderirsem bir sıkıntı yaşarmıyım.

Cihazda ısınma sorunu olup olmadığını nasıl anlarım:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…