dediğin gibi kardeşim arkadaşta g3 var test edemedım ama g2sı olan arkadaş benle aynı serviste staj goruyor denemek ıcın subway surf ve temple run tarzı oyunları aynı anda açtık 30 dakıka oynadık benım note 4 umde sadece ekranın ust kısmınde bıraz ısınma vardı arkası ılık bıle denılemezdı yanı ısınmamıs gıbıydı ama g2 ekran ve kapak yanıyordu a1 cpue programı ile baktıgımızda g2 işlemci sıcaklıgı 55 derece batarya 41 di benım ıslemcı sıcaklıgı 40 42 arasındayı bataryam 36 dı buda note 4un farkını ortaya koymustu zaten asphalt 8 ı acsak g2 dekı demekkı pısıcek yakında g3 olan arkadasımlada bu testı yapıcam ben genede kafama taktım emın olmak ıcın bu konuyu actım suan 50 dakıkadır temple run subway surfers ve asphalt 8 oynadım 42 ın uzerıne cıkmadı cpu sıcaklıgı ve bu cok ıyı ve 2 dakıka ıcındede soğuyor 32 lere 30 lara düşüyor 20nm farkı burda ortaya cıkıyor ama genede 2.600 lira verıpte emın olmak ıstıyorum yanı senden bı rıcam olucak 30 dakıka asphalt oynayım a1 cpu ıle sıcaklıkları yazabılırmısın bıde bende ekranın ust kısmında ısınma bıraz daha cok oluyor sendede oylemı diğer taraflara göre. sımdıden tesekkurler iyi forumlar.