Note 4 Asphalt 8 Oyununda Aşırı Isınıyor

Ben de sana diyorum ki; Onur'un bahsettiği durum normal. Bir sıkıntı yok. Doğal olarak çözülebilecek bir sorun da yok. Sen bize cpu ve batarya ısılarını yaz. Ona göre bakalım.

Zaten telefonda aşırı ısınma sorunu varsa sen telefonu kullanamazsın, telefon kasar sen de kasma falan oluyor mu? Kamera alt tarafı ısınır, çünkü işlemci o tarafta dert etmeye gerek yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sana diyorum ki; Onur'un bahsettiği durum normal. Bir sıkıntı yok. Doğal olarak çözülebilecek bir sorun da yok. Sen bize cpu ve batarya ısılarını yaz. Ona göre bakalım.
Yalaşık 1 saate yakın oyun oynadım ve antutu ısı değeri böyle ancak ben 39 40 ı da gördüm sence bu ısı işlemci ısısımı yoksa batarya mı ben fazla anlamıyorum elle hissedilir ısınma olduğu kesin.

Zaten telefonda aşırı ısınma sorunu varsa semn telefonu kullanamazsın, telefon kasar sen de kasma falan oluyor mu? Kamera alt tarafı ısınır, çünkü işlemci o tarafta dert etmeye gerek yok bence.
Kasma yok seninde dediğin gibi ekranın üst kısmı ve arka kamera altı hissedilir drecede ısınıyor

Kasma olmuyorsa sorun yok demek ki sıcaklığı takmaya gerek yok bu kadar.
İnsallah sorun yoktur bende servise gönderme taraftarı değilim sıkıntı varmı yokmu onu anlamaya çalışıyorum sizlerde sağolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz oyun oynuyorum şuan birazdan A1 cpu ile sıcaklık degerlerini paylaşacağım.

Eki Görüntüle 59733

Bu şekilde ayrı ayrı gösterir.
Yaklaşık 25 30 dakikadır oyun oynuyorum sıcaklık değerleri bu şekilde sizce bu değerler normalmi

İşlemci fazla ısınmış ama batarya çok da sıcak sayılmaz. Yine de sorunlu sayılmaz. 60 ve üstüne çıkıyorsa o zaman sıkıntı var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…