Ben de sana diyorum ki; Onur'un bahsettiği durum normal. Bir sıkıntı yok. Doğal olarak çözülebilecek bir sorun da yok. Sen bize cpu ve batarya ısılarını yaz. Ona göre bakalım.
Zaten telefonda aşırı ısınma sorunu varsa sen telefonu kullanamazsın, telefon kasar sen de kasma falan oluyor mu? Kamera alt tarafı ısınır, çünkü işlemci o tarafta dert etmeye gerek yok bence.
Ben de sana diyorum ki; Onur'un bahsettiği durum normal. Bir sıkıntı yok. Doğal olarak çözülebilecek bir sorun da yok. Sen bize cpu ve batarya ısılarını yaz. Ona göre bakalım.
Yalaşık 1 saate yakın oyun oynadım ve antutu ısı değeri böyle ancak ben 39 40 ı da gördüm sence bu ısı işlemci ısısımı yoksa batarya mı ben fazla anlamıyorum elle hissedilir ısınma olduğu kesin.
Zaten telefonda aşırı ısınma sorunu varsa semn telefonu kullanamazsın, telefon kasar sen de kasma falan oluyor mu? Kamera alt tarafı ısınır, çünkü işlemci o tarafta dert etmeye gerek yok bence.
İnsallah sorun yoktur bende servise gönderme taraftarı değilim sıkıntı varmı yokmu onu anlamaya çalışıyorum sizlerde sağolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz oyun oynuyorum şuan birazdan A1 cpu ile sıcaklık degerlerini paylaşacağım.