Note 4, LG G4 ve HTC One(M8)

Daha fazla  
Arkadaşlar bu telefonlardan birini muhtemelen seçicem başka önerileriniz varsada söyleyin ama bu telefonlar dışında sadece meizu mx5 alabilirim. Çünkü en başta amacım tasarım ,ikinci olarak ise en az 3 yıl boyunca idare edecek bir telefon olmalı. Kullanacağım uygulamalar genel olarak whatsapp ve facebook olacak oyun olarak clash of clans oynarım. Arasıra tabi ama bu oyun zaten bu seviyedeki telefonları zorlamayacaktır. Söylediğim gibi ilk olarak beklentim tasarım olarak güzel olması masaya koyduğumda şık durması bu benim için en önemli etken. İkinci olarak pilinin iyi gitmesi lazım ama htc one (m8) alırsam power bank'da alıcam , bu konuda benim için çok önemli. Son olarak zaten bu telefonları kullanacak kullanıcının en az 2 yıl kullanabileceğini düşünüyorum fakat onda sonrada telefonun root desteği önemli tabi bunlar arasında ilerde root olmadan diğerlerinden performanslı kalacaksa daha iyi. Evet arkadaşlar beklentilerim bunlar genel olarak ve lg g4'ü tasarım olarak hiç beğenmediğimide söyleyeyim. Eğer önerirseniz xperia z3'te düşünürüm ama gönlüm note4 veya htc one m8 'den yana. Şimdiden saolun
Edit:kulaklığının kalitelisi önemli değil kullanmicam zaten evde daha profesyonel kulaklıklarım var ama telefonların kulaklığa verdiği ses çıkışlarıda önemli. Ayrıca ses kaydetmeside iyi olması lazım müziklede ilgileniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefonlar arasından Note 4 öneririm. Hiç düşünme al ve keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…